reklama
Dziewczynki a ja się waham z kupnem basenu ogrodowego takiego o przekątnej 4,5 m i głębokosci 107 cm, fajna sprawa ale troche sie boje sie z pogodą będzie kiepsko i wywale kase w błoto a za duzo z niego nie skorzystam... chociaż napaliłam sie jak szczerbaty na suchary, już mojego męża nakręcam i najcetniej bym pojechała juz dzisiaj po niego
a ja to mam taki charakterek ze ja juz sobie cos ubzduram to po trupach hihihi ja na publiczny sie troche boje chodzic zeby jakiegos trypla nie złapać ;p
_Pysia_
Fanka BB :)
Monika, widzę że też tak masz, ze jak sobie coś ubzdurasz to koniec świata. Ale chyba wszystkieMoniki tak mamy 
Pamiętaj, ze to nie zakup na jeden rok, a taki basen w taki dzień jak np. wczoraj był to coś pięknego. nawet jak bedzie 3 tygodnie mega upałów to ten basen wynagrodzi wszystko
Pamiętaj, ze to nie zakup na jeden rok, a taki basen w taki dzień jak np. wczoraj był to coś pięknego. nawet jak bedzie 3 tygodnie mega upałów to ten basen wynagrodzi wszystko
no taki basen fajna sprawa
też mam ostatnio straszna ochote gdzies popływac ale tez boje sie ze cos złapie;/ a dzis to wogole taki dzien mam ze na pysk padam .. a zaraz trzeba sie zebrac obiad lubemu ugotowac;/ ehh
:-):-):-)Znam to uczucie - jak się na coś napalę to nie ma przebacz!! Niestety mój mąż jest rozsądkowiec i jak on zaczeni głośno rozważać wszytskie za i przeciw i "przemyślac" sprawe 700 razy... to mi się odechciewa...Dziewczynki a ja się waham z kupnem basenu ogrodowego takiego o przekątnej 4,5 m i głębokosci 107 cm, fajna sprawa ale troche sie boje sie z pogodą będzie kiepsko i wywale kase w błoto a za duzo z niego nie skorzystam... chociaż napaliłam sie jak szczerbaty na suchary, już mojego męża nakręcam i najcetniej bym pojechała juz dzisiaj po niegoa ja to mam taki charakterek ze ja juz sobie cos ubzduram to po trupach hihihi ja na publiczny sie troche boje chodzic zeby jakiegos trypla nie złapać ;p

Jestem, jestem, jestem! 
Ale milusio, że sie martwicie moja niobecnoscia ;-)
U mnie wszystko w super porzadku :-) Wczoraj nie pisalam bo w drodze od lekarza dopadla nas mega burza i nawet nie mialam jak wyjsc z samochodu do domu-no doslownie 5 metrow a mialam mokre nawet majtki
a później tak grzmiało i błyskało, że siedzialismy przy swieczce i wszystko wyciagniete z pradu bo pioruny walily jak wsciekle
A dzisiaj mialam jeszcze od wczoraj w domku moja Mame wiec sie goscilysmy we dwie 

Ale to co najwazniejsze czyli po wizycie WSZYSTKO SUPER :-) Morfologie mam swietna, wyniki z moczu tez, u mnie na dole tez ok ;-)Luteine moge juz odstawic, uff
choc wiezadla nadal bola, ale na to juz nic nie pomoze. No i... widzielismy razem z G. nasza druga Kruszynke :-) Groszek jest kochany, lezal sobie tak spokojnie. Ma cale 29mm czyli niecale 3 cm-moj Brat stwierdzil ze neizly koks rosnie 

Serduszko juz pieknie bilo-160 uderzen. Pecherzyk jest ladny kulisty, a u Groszka widac juz glowke, raczki, nozki i bardzo dokladnie pepowine
Ale to oczywiscie w psorym powiekszeniu.
Fotek wkleje jak mezus mi ja zeskanuje.
Ale tak mi ulzylo, bo na poprzedniej wizycie nie bylo jeszcze bijacego serduszka i martwilo mnie to. A teraz jest wszystko ladnie. I mam zamiar sie juz tylko CIESZYC i nie zamartwiac
:-)

Ale milusio, że sie martwicie moja niobecnoscia ;-)
U mnie wszystko w super porzadku :-) Wczoraj nie pisalam bo w drodze od lekarza dopadla nas mega burza i nawet nie mialam jak wyjsc z samochodu do domu-no doslownie 5 metrow a mialam mokre nawet majtki

Ale to co najwazniejsze czyli po wizycie WSZYSTKO SUPER :-) Morfologie mam swietna, wyniki z moczu tez, u mnie na dole tez ok ;-)Luteine moge juz odstawic, uff

Fotek wkleje jak mezus mi ja zeskanuje.
Ale tak mi ulzylo, bo na poprzedniej wizycie nie bylo jeszcze bijacego serduszka i martwilo mnie to. A teraz jest wszystko ladnie. I mam zamiar sie juz tylko CIESZYC i nie zamartwiac

reklama
Dziewczyny! Ja tez uwiebiam chodzic na basen no i jak ostatnio pojechalismy to od razu zlapalam jakies swinstwo 
Z tym ze ja w ciagu roku lapie kilka razy bo jestem strasznie podatna jesli o takie cos chodzi. No i tym razem to przemeczylam. Nawet lekarz mi wczoraj powiedzial ze najlepiej jak organizm w ciazy sam zwalczy, ale przepisal mi lek ktory jest na recepte ale jest dozwolony w I trymestrze bo jest bardzo delikatny. Z tym ze jest tylko na recepte. I powiedzial ze mam spokojnie korzystac z basenu, a jakby co to zaaplikowac te globulki i po problemie. Wiec podpytajcie Waszych ginów i bedziecie spokojniejsze ;-)Bo ja nie wyobrazam sobie rezygnacji z basenu w ciazy.