reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

terminy i wyniki badań/USG

ja idę w poniedziałek na 75 i mam nadzieję że pozwolą mi na wciśnięcie cytrynki:blink:
a tak się cieszyłam że po tej 50 nie muszę powtarzać
co lekarz to inne pomysły
ale jak mówi że muszę powtórzyć i sprawdzić to wiadomo trzeba iść

mam nadzieje że nie zwróce :-p

reklama
helenka jak nic nie pisze to zrobią ci 50 :))
ja jak będę robiła to chyba poproszę od razu lekarza o 75 żeby w razie czego 2 razy nie pić tego, a i tak słyszałam że wiele kobiet ma zlecane od razu 75 bo to już konkretnie wskazuje :))

no to troszke mi ulżyło choc jak bede musiała powtarzac to... masakra...
tez boje sie ze zwróce ale moze aż tak żle nie bedzie.... trzymajcie kciuki...

A ja odebrała dziś wyniki glukozy na czczo i moczu w związku z tymi ciałami ketonowymi, ale chyba musiałam się odwodnić przez te upały bo dziś już ciał ketonowych ani śladu, a glukoza w niskiej normie (70)...

Dziewczyny a jak sie robi tą glukoze 50. Ja mam glukoze w takim pojemniku i w jakiej ilosci to rozpuscic, bo lekarz pytal czy wiem o co chodzi z ta glukoza a ja potwierdzilam ale nie pamietam w jakiej ilosci wody to rozpuscic i czy cale.
Ale ja zamotana jestem:baffled::rofl2:

reklama
no napiszcie te które to miały jak ma to wygladac bo ja ide w poniedziałek...czy mam kupic ta glukoze czy dadza mi w laboratorium..... prosze o pomoc....

Do góry