Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeśli o zachód chodziJeżeli chodzi o wizyty refundowane to ja nie mam pojęcia jak to jest. Ja chodzę do ginekologa prywatnie, który daje mi skierowania na wszystkie badania jakie on chce, ja jako nadgorliwa mamusia robie sobie jeszcze dodatkowe. Z pracy mam wykupiony pakiet w LUX-MED, za który część płącę ja a część firma więc za badania nie płacę.
To dla mnie nie do pomyślenia, że lekarze na zachodzie pozwalają najpierw poronić ze dwa razy dopiero potem zbadać toxo...bez komentarza. Słyszałam także, że tam do któregoś tygodnia 10-12 nawet nie ma po co iść do lekarza bo nawet nie zrobią USG a jak coś się dzieje kobiecie nawet nie pomogą. Więc nasi nie należą do najgorszych.:-)

więc sprawdzili czy wszystko ok ze mną i z dzieckiemja dzis byłam u swojego lekarza po skierowanie na badania, dał mi mocz, krew i krzywa cukrowa-także w poniedzaiłek ide je zrobic a pozniej od razu do niego z wynikami... Pytałam go o toxo i powiedział ze nie widzi on potrzeby wiec nie bede robic...
Troszke boje sie tej krzywej jak mój organizm zareaguje....
Zapytam go tez o ta cytomegalie ale dopiero w poniedziałek....