reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Hej Dziewczynki :-) Ale tu spokojniej w weekend :-p Ja dopiero do domu wróciłam i nałogowo musiałam zobaczyć co słychać u Was i zaraz idę lulu :) Dobranoc Wszystkim :* (chociaż zapewne wszystkie już śpicie:-))

Wynik: Na 30% będzie to chłopczyk. Na 70% będzie to dziewczynka. Głupie te pytania :laugh2: A w szczególności o włosy mojej Mamy haha dobrze, że nie pytają o liczbę sąsiadów :-p Ale wynik podoba mnie się, tak mogłoby być :rofl2:

reklama
Witam porannie ja jeszcze w sumie siedze i spie , ale moj skarbus juz zywy i pelen radosci oglada bajki, wiec ja witam sie z wami niedzielny poranek , pogoda dalej do kitu wiec nie wiem co bede robila .Wczoraj znowu zlapalo mnie rozwolnienie z zatwardzeniem mowie wam jak to boli i do tego jest strasznie meczace, wiec potem zasnelam , jak dzidzius. Ide zrobic sobie kawke.

Dzień dobry :)
u mnie podobnie, ide zrobić sobie rogalika z masłem :D jestem głodna jakbym wczoraj kolacji nie jadła hehe
Pozdrawiam niedzielnie :))

No moje drogie ja wstałam o 3.45 rano, zjadłam sniadanko, odwiozłam rodzinkę na lotnisko, wróciłam do domku, zdrzemnęłam się z 30 minut, nakarmiłam psiaka, zjadłam 2 śniadanko i zaraz idziemy znowu zaliczyć jakieś spanko, bo padam na pyszczek. Tylko trzeba psu jakieś zajęcie znaleść, coby pospać dał troszeczkę. :tak::sorry:

Ja czekam az Nicol zrobi sobie popoludniowa drzemke i tez sie klade , jestem nie przytomna.No i trzeba cos zjesc wiec ide sobie cos zrobic.

HEJ
Nie zgadniecie co ja wczoraj robilam... Juz tak mi sie nudzilo, ze odkopalam jakas stara gre, w ktora gralam z 5 lat temu i baaardzo ja lubie no i jak juz wlaczylam to mi 6h zlecialo jak nic... wiem, wiem ... mam 25 lat no ale co zrobic... Lepsze to niz nic ;-)

a u mnie dzisiaj jesien w pelni!

Cześć dziewczyny!!! jak na w weekendzik strasznie tu cichutko, ale kazda się relaksuje z rodzinką lub chociaż próbuje :-)
tak jak wam pisałam w piątek zmyłam się szybciej z pracy i pojechałam do rodziców na wieś a że pogoda była piękna i pełno ludzi to bawiliśmy się świetnie, trochę kompieli w baseniku, gra wpiłkę z dzieciakami, spacer z psiakami jakiś podwieczorek, nawet pizze z siostrą zrobiłyśmy bylo świetnie, ale wczoraj to już pogoda calkiem się zepsuła:baffled: cały dzień chmurmo, wietrznie no i oczywiście deszcz, a poza tym ja czułam się fatalnie większość dnia przeleżalam byłam tak totalnie rozbita i bez siły że szok dzisiaj trochę lepiej ale zobaczymy:-(

Monika W i ... ONO witamy, witamy, rośnij duża okrąglutka :-)

agaB przekaż mocne całuski dla MamySówki sie trzyma mocno i dochodzi do siebie

Pysia powodzenia z przekazywaniem wiadomości rodzince, z pewnością pójdzie lepiej niż się spodziewasz

My jeszcze nie powiedzieliśmy całej rodzince (tylko moim rodzica i teściowi, nawet tesciowa nie wie bo by już reszta rodziny wiedziała) ale w przysłzy weekendzik wszystkim powiemy oczywiście jak wszystko będzie ok na USG w co bardzo mocno wierzę

lecę coś przekąsić, miłej niedzieli i do zobaczenia

Dzieńdoberek dziewczyny !
Powiem szczerze że sniadania zaczęłam jeść będąc w ciąży . Wczesniej włozenie czegokolwiek do ust przed 11 to była dla mnie katorga . A teraz ? nie zacznę dnia jak czegoś nie wszamam.
Dzisiaj już opędzlowałam grzanki :)
I mam nadzieje że w końcu zabiorę się za sprzątanie . Jest troszkę chłodniej więc bedzie mi łatwiej . Ba jest nawet zimno . Odkąd mój kocur pojechał nie zrobiłam w domu nic ... Jego brak przy mnie odbiera mi całą chęć działania ... dlatego mam sterte prania z 3 tygodni , zasmarkane okna , kupe szklanek których nie chcia.lo mi sie znieśc do zmywarki i ogólny rozpie****...Wstyd mi za samą siebie , nie umiem sobie dać kopa w dupe ... może dzisiaj sie uda ...

reklama
Dzieńdoberek dziewczyny !
Powiem szczerze że sniadania zaczęłam jeść będąc w ciąży . Wczesniej włozenie czegokolwiek do ust przed 11 to była dla mnie katorga . A teraz ? nie zacznę dnia jak czegoś nie wszamam.
Dzisiaj już opędzlowałam grzanki :)
I mam nadzieje że w końcu zabiorę się za sprzątanie . Jest troszkę chłodniej więc bedzie mi łatwiej . Ba jest nawet zimno . Odkąd mój kocur pojechał nie zrobiłam w domu nic ... Jego brak przy mnie odbiera mi całą chęć działania ... dlatego mam sterte prania z 3 tygodni , zasmarkane okna , kupe szklanek których nie chcia.lo mi sie znieśc do zmywarki i ogólny rozpie****...Wstyd mi za samą siebie , nie umiem sobie dać kopa w dupe ... może dzisiaj sie uda ...

Pocieszę cię ze nie ty jedna masz lenia ja od dwóch tygoni mam taką stertę prasowania że zajmie mi to chyba pól dnia:zawstydzona/y: aż się rumienię ze wstydu jak przychodzi teściowa i na to patrzy (ale nic nie komentuje na szczęście) dzisiaj obiecałam sobie że od samego rana zabieram się za porządki no i mamy godzine 12 a ja dopiero wyszłam spod prysznica, mąż od rana gra w gry komputerowe i tez ma lenia, w zlewie sterta naczyń. Ale muszę się dzisiaj zebrać bo jutro wyjeżdzamy na tydzień na Mazury

Do góry