reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

No moja niunia zasypja , ja niestety dzisiaj sie nie klade musze pomyc podlogi, umyc lazienke i poprasowac a potem nadwor bo pogoda piekna , a na obiad rybka z mizerja i ryz.

reklama
Alexandria niestety mój M tez zjeżdża tylko na weekendy więc wiem jak to jest lae trzeba sobie radzić.

AniaForever ja jak już dostałam bóli to tak naprawde tylko juz myslałam zeby dzidzia była zdrowa i żeby w koncu zaczęli działać bo wody juz zielone były.

Od slodyczy mnie raczej odrzuca, dzisiaj zamowilam sobie w kawiarni mrozona czekolade i puchar lodowy z ananasem. Zaplacilam 30zl a zjadlam tylko ananas. Wszystko zostawilam :eek: Moj G. powiedzial ze w tej ciazy nie nadaje sie do towarzystwa w kulturalnym miejscu :eek::-D:-D
Hahahaha mój powiedział że przezemnie przytyje ze 30 kg bo wszystko musi konczyc po mnie :-D

A teraz przyznaje się szczerze . Cały czas popalałam papierosy ... ALE OD DZIŚ KONIEC Z TYM . Trzymajcie za mnie kciuki !!!!!!!!

Nie ładnie!!! Rzuć to natychmiast!!!

Dzień Dobry dziewczyny.
Ale wy pędzicie z tymi stronami :)

agaB u mnie kanapki z serkiem i pomidorem to standard, tylko na to mam ochotę... chociaż ostatnio spróbowałam zjeść kanpakę z pasztetem i nie było tak źle. Ale od mięsa nadal mnie odrzuca, nie tkne żadnej wędliny, nie wspominając już o jakiś kurczakach, kotletach, kiełbasach.. eh aż na samą myśl mnie ciarki przeszły :)

Hmm ja z kolei mięsa nie, słodkie śmietankowe rzeczy tak, owoce duże tak... a co do pasztetu to gdzieś czytałam że powinno się unikać pasztetów ponieważ zawierają wątróbkę - ma ona dużo witaminy A która w ciąży jest niewskazana.

No moja niunia zasypja , ja niestety dzisiaj sie nie klade musze pomyc podlogi, umyc lazienke i poprasowac a potem nadwor bo pogoda piekna , a na obiad rybka z mizerja i ryz.

:-DDormark - jestes niezniszczalna!!!!

Wyczytałam gdzieś, że zachcianki od 4 miesiąca się zaczynają... Ja chyba nie mam zachcianek, ale od wielu rzeczy kompletnie mnie odrzuciło, od mięsa i wędlin, od słodyczy...:blink:

reklama
Do góry