reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry dziewczynki jestem dzisiaj pierwsza zbieram się do wyjazdu do mojego słoneczka chorutkiego.:zawstydzona/y:MAm nadzieję że szybciutko bedzie zdrowa narazie tylko czerwone gardziołko ale czasem to z tego może byc coś gorszego. Trzymajcie kciuki kochane zeby jednak nie.
Z humoremjakoś u mnie kiepsko dzisiaj ehhhhh.....:-(

Julisia bardzi jestem z Ciebie dumna.:tak:

reklama
Smutna niespodzianka mnie dzisiaj spotkała ...
Od jakiegos czasu po moim osiedlu chodziła kotka z kociakiem , ale moje podwórko raczej omijały , bo my nie wystawiamy resztek . A dzisiaj rano znalazłam ją martwą na środku mojego trawnika , i kociaka siedzącego przy niej ... Najgorsze jest to że ona chyba że ona chyba się czymś zatruła , bo była mloda , a mały jeszcze pił jej mleko kiedy już nie żyła ...
Nie mogę go wziąć do domu , bo moja sunia jest już stara i przyzwyczajona że koty się przegania żeby nie srały na grządkach . Jest już chyba na tyle duży że sobie poradzi , bo u nas ludzie wystawiają przed domy jedzenie dla kotów . Boje się tylko żeby nie zatruł sie od jej pokarmu . Ale nawet nie moge z nim pojechać do weta bo nie daje się złapać . Uciekl gdzieś , pewnie wróci poszukać jeszcze kotki , ale my z mamą już ją zakopałysmy ... :(

czesc Patitka, trzymam kciuki za Twoje corcie, napewno szybciutko wyzdrowieje..

Znachorka...ja kotki lubie, ale teraz od czasu zaciazenia tak jakos wole sie trzymac od nich z daleka, i Ty tez uwazaj, mam nadzieje ze malenstwo kotkowe nie jest chore.. Nie martw sie napewno ktos mu da jedzonko albo zawiezeie do lekarza, glowa do gory.

Milego dnia sniezynki :)

ufff juz nadrobiłam, rzeczywiście bardzo płodny dzisiaj dzien dziewczyny macie :-D

Dafne, Katarzyna - gorąco witam, gratuluję i spokojnej ciąży życzę!!

Dziewczyny bądźcie ze mnie dumne - w końcu wzięłam się w garść i posprzątałam w domu!!! Teraz pięknie i pachnąco!!

Dobranoc śnieżynki!
Jestesmy dumne z Ciebie.
Dafne,Katarzyna witamy u nas w gronie,
Pozatym witam poranie dzisiaj u mnie nie za wesolo dol brzucha jakis mam twardy i lekko pobolewa nie wiem co sie dzie´je i strasznie oslabiona jestem, a tu trzeba dzieckiem sie zajac, bo moj M nic nie robi siedzi i nazeka ze za malo sex ma, a mnie wogole nie rozumie .Niewiem jak on da sobie rade z NIcol jak ja pojde rodzic.

czesc Patitka, trzymam kciuki za Twoje corcie, napewno szybciutko wyzdrowieje..

Znachorka...ja kotki lubie, ale teraz od czasu zaciazenia tak jakos wole sie trzymac od nich z daleka, i Ty tez uwazaj, mam nadzieje ze malenstwo kotkowe nie jest chore.. Nie martw sie napewno ktos mu da jedzonko albo zawiezeie do lekarza, glowa do gory.

Milego dnia sniezynki :)
Asia dzięki serdeczne.

Znachorka szkoda kociaka ale nadzieja zemoze ktos go przygarnie jednak.

Dormark kochana skąd ja to znam mój M przyjeżdża po całym tyg na weekend i też udaje ogromnie zmęczonego do tego stopnia że niema siły biedny z nami nawet na spoacer wyjść, ale dla kolegów owszem zawsze ma czas. ehhh faceci.

Jestesmy dumne z Ciebie.
Dafne,Katarzyna witamy u nas w gronie,
Pozatym witam poranie dzisiaj u mnie nie za wesolo dol brzucha jakis mam twardy i lekko pobolewa nie wiem co sie dzie´je i strasznie oslabiona jestem, a tu trzeba dzieckiem sie zajac, bo moj M nic nie robi siedzi i nazeka ze za malo sex ma, a mnie wogole nie rozumie .Niewiem jak on da sobie rade z NIcol jak ja pojde rodzic.
Dormark jak źle się czujesz zrób przy maluchu to co musisz a potem może razem sobie na łóżku spokojnie poleżcie pooglądajcie bajeczki książeczki ja wiem ze to trudne ale ja mam tak samo mimo że xle sie czuje to trzeba się dzieckiem zająć. Moze klockami sie pobawi. Trudnotakiego szkraba w miejscu utrzymać ale spróbuj.

cześć Śnieżynki :)
a ja mam dziś początek dnia koszmarnie zły. Zdenerwowałam się na jednego i.... z Krakowa. Kupiłam u niego na sieci prezent dla mojego J, wpłaciłam kasę już 15 , wczoraj pytam co z moja przesyłką (email) a on mi ze oczekujemy na wpłatę. Ale mnie rozwścieczyło. Kasa juz dawno poszla z mojego konta, a oni oczekuje. tel oczywiscie nie odpowiada bo dlaczego. Zaraz mnie trafi

cześć Śnieżynki :)
a ja mam dziś początek dnia koszmarnie zły. Zdenerwowałam się na jednego i.... z Krakowa. Kupiłam u niego na sieci prezent dla mojego J, wpłaciłam kasę już 15 , wczoraj pytam co z moja przesyłką (email) a on mi ze oczekujemy na wpłatę. Ale mnie rozwścieczyło. Kasa juz dawno poszla z mojego konta, a oni oczekuje. tel oczywiscie nie odpowiada bo dlaczego. Zaraz mnie trafi
Próbuj się dalej skontaktować a jak nie to jakoś kolesia postrasz kurcze wszędzie tylko naciągacze i oszuści.

Witajcie
Też miałam okropne bóle z boku w dole brzucha (tak jakby kolka albo coś ciągneło), wczoraj na usg pani doktor powiedziała mi że to odrywa się ciałko żółte (obumiera), z którego żywił się zarodek jak nie korzystał jeszcze z pępowiny. Treaz jest ono już niepotrzebne i dlatego być może te dolegliwości.

Niestety wszystko musimy przetrwać, mnie jeszcze bolą okropnie piersi i skóra na brzuchu, a poza tym ogólne zmęczenie i senność. Na szczęście nie wymiotuję i mam apetyt (ostatnio na kwaszone ogórki - najlepijej zaraz po nutelli:tak:)

reklama
dobrze, ze to na allegro, wiec jakby co to mam do kogo skierować sprawę. Ale dziwne, robię zakupy na allegro już od dawna, zawsze w tytule przelewu podaje NIK i numer aukcji zawsze wpłacam tego samego dnia co licytacja, nigdy problemów a tu jak mi zależy na czasie takie jaja:-(
oczywiscie teraz nie bedzie sie tłumaczył, bo dlaczego. kurcze nie poto zapłaciłam za priorytet zeby dostać paczkę 10 dni po czasie (jesli dostanę).
ps ale aukcja dalej trwa i podobno maja tam jeszcze 9 sztuk. ale jaja, czyli maja towar czy nie mają ???

Do góry