Karoli4
Fanka BB :)
Karoli - niezły spacer, ja ledwie kawę kończe a ty już w pracy. To mnie zmobilizowało, żeby też coś dziś zrobić :-) tylko jeszcze nie wiem co.
Labamba z tymi temperaturami w Polsce to różnie, teraz różnice robią się duże pomiędzy wschodem a zachodem i zależy gdzie się wybierasz. Generalnie ciepło ale koniec lipca blisko i może ta dziwna pogoda wreszcie się skończy.
ehh, bo ja dzis chyba jestem hiperaktywna i mam w sobie za duzo negatywnej energii, ktorej musze gdzies dac upust. A taki spacerek porzadny z rana prawdopodobnie odebral mi sily na caly dzien.
Zreszta ja od wczoraj mam jakies burze hormonalne i nagle przylazi do mnie zlosc
, potem chce mi sie plakac. Makabra
cos pieknego.a tak wogóle to mam jakiegos doła giganta .tak wogóle to przed ciążą leczyłam sie na nerwice lekową i myślałam ,ze mam to za sobą ,ale okazuje sie ,że nie -dupa blada,ogarnał mnie dzisiaj potworny strach -wkręciłam sobie ,że napewno mam jakiegoś tętniaka w glowie bo jak wstawałam z łóka to mnie w głowie coś zakuło,póżniej wstaje znów to samo no to ja juz panika i histeria na maksa

.