reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

czesc kochane!!

co do kolczyka ja juz tez wyjelam , czytalam ze ogiolnie to nawet nie dobrze miesc go przy usg , no i rzeczywiscie mi go tez wypychalo...

J awczoraj weszlam na piekna gore w Norwegii, z ktorej widac 1/6 calego kraju!!!

nie wiem jak dalam z groszkiem rade, ale bylismy bardzo zsiebie zadowoloeni, najwaznijesze isc swoikm tempem..Dzis zdycham ze zmeczenia w pracy, a poliki z ciepla czuje ze mi pulsuja (tak mam po wysilku), mam nadzieje ze to szybko minie, i jakos poniedzialek zleci i pojde do domku i sie wyspie!!!

milego dnia
Asia fajnie że mieliscie tyle siły mam nadzieje że za bardzo cię w tej pracy nie wymęczą.

reklama
Kochana ja niestety w poprzedniej ciąży te dolegliwości miałąm do końca 5 msc tak że to chyba nie u wszystkich jednakowo zaniak z końcem pierwszego trymestru. Teraz narazie odrobinę lepiej ale jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słonca.....
Bardzo mi Was szkoda z tymi dolegliwościami... Ja dostałam namiastkę tego przed 2 dni w okolicach 6 tc. Na szczęście na tym się skończyło, ale wiem co to jest! Mdłości mnie ominęły, senności już minęły, ale zmiany nastrojów dokuczają najbardziej mojemu mężowi, który nad wyraz jest spokojny!

u mnie mdłosci chyba przeszły:-) ale nadal w dzień chce mi się spać, a w nocy przekręcam się tylko z boku na bok:wściekła/y: dzisiaj jestem padnięta... a brzuszek juz nie boli:-)

Bardzo mi Was szkoda z tymi dolegliwościami... Ja dostałam namiastkę tego przed 2 dni w okolicach 6 tc. Na szczęście na tym się skończyło, ale wiem co to jest! Mdłości mnie ominęły, senności już minęły, ale zmiany nastrojów dokuczają najbardziej mojemu mężowi, który nad wyraz jest spokojny!
Eh ja też mam czasem zmiany nastrojów choć rzdako i w zasadzie chyba zbytnio nie estem upierdliwa dla otoczenia. Jak już to sobie popłaczę trochę i tyle.

Cześć dziewczyny ;) Widzę że o dolegliwościach mowa... No tak...ja od początku ciągle wymiotuję:baffled: Mdli mnie i ogólnie jakoś słabo się czuję... Mam nadzieje że do mojego wesela mi przejdzie..Ponieważ nie mam zamiaru nie zjeść i nie zatańczyć przez swój żołądek...:-(Mam nadzieje że będę jedną z tych kobiet którym po 3 miesiącu przeszło... Ostatnie dni były męczarnia...potrafiłam tylko pić wodę ponieważ całe dnie mnie męczyło kilka dni z rzędu...Może teraz już przestanie...

reklama
Cześć dziewczyny ;) Widzę że o dolegliwościach mowa... No tak...ja od początku ciągle wymiotuję:baffled: Mdli mnie i ogólnie jakoś słabo się czuję... Mam nadzieje że do mojego wesela mi przejdzie..Ponieważ nie mam zamiaru nie zjeść i nie zatańczyć przez swój żołądek...:-(Mam nadzieje że będę jedną z tych kobiet którym po 3 miesiącu przeszło... Ostatnie dni były męczarnia...potrafiłam tylko pić wodę ponieważ całe dnie mnie męczyło kilka dni z rzędu...Może teraz już przestanie...
Aguś trzymam kciuki za ciebie Zeby było lepiej wiem jakie to męczące ale ja juz jak mi się to wszystko skończyło to do końca ciąży mimo że miałąm zagrozona latałam jak fryga i miałam w sobie taki power ze nie weim nawet skąd.

Do góry