reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyn zawsze najgorsze sny to tylko nasza wyobraźnia ja w 1 ciąży miałam koszmary ciążowe :sorry: i teraz już też na początku jak tak przeżywałam pierwszą wizytę to też zaliczyłam sny o poronieniu i takie koszmarne rzeczy :zawstydzona/y:

Nadineczka to nie tak łatwo jak sie wydaje a wychowawczy będzie ci się należał płatny ?

u mnie na dworze upał a w domu lekki chłód ale sie nasprzątałam jak głupia jeszcze pokój małej muszę solidnie wysprzątać puki jej nie ma bo przynajmniej nie przeszkadza :sorry:

reklama
SYLWIA hmm myśle że jednak nie bo dzidzia za mała aby się wypchneła jednak jest w macicy i we wodach co dopiero tak później będzie wypychać a to nóżke itp.bo teraz to za szybko:tak:

GOSIA no niestety ja potrafiłam mieć koszmary o dzieciach nie będąc w ciąży jak pisałam ten wcześniejszy o tej siekerze i synku to było grubo przed ciążą:sorry:ja ogólnie mam różna sny :sorry:

Witajcie mamuśki:-) Ja dzisiaj odebrałam wynik badania prenatalnego i wszystko ok:tak: niskie ryzyko! wynik pozytywnyy!! moje robaki rozwijają się dobrze. Tak bym już chciała poznać płeć! Ja też mam lenia strasznego. Pisze prace mgr do tego, bo chcialabym miec to jak najszybciej za soba ale co do niej siadam to zasypiam:baffled: Nic mi sie nie chce. na plaze nie..bo slonce meczy strasznie..spacery nie bo za goraco..albo deszcz..masakra!

Witam Mamuśki! Ja dzisiaj niedawno wstałam,nigdy nie miałam problemu ze snem a teraz to już w ogóle mogę spać i spać :-D a tyle mam do zrobienia tylko chęci brakuje:szok:
Ja ogólnie czuje się dobrze i nie mam żadnych dolegliwości ale czy to możliwe żeby cała ciąże nic mi nie było?

Dziewczynki ,a wy czujecie kopniaki czy takie pływanie jeszcze ,czyb motylki?

Mnie się wieczorem jak się położę wydaje jakbym już coś czuła,takie dziwne jest to uczucie jakby przelewanie się wody,burczenie czy coś takiego ale to chyba za wcześnie jak na mnie,bo to dopiero 14 tydz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć STOKROTKI, no w kpońcu dorwałam sie do komputerka -:eek::baffled::eek:

Mam pytanko czy któras z Was wybiera sie na wakacje, bo my planujemy wyjazd nad morze to jakieś 9-10 h samochodem, dodam że moja ciąża była wcześniej zagrozona, ale na ostatniej wizycie lekarz mówił, ze nie mam juz żadnych przeciwskazań do wyjazdu. Mąż juz się nie może doczekac, a rodzice kategorycznie odradzają mi wyjazd....:eek::eek::eek:
Sama nie wiem.................:nerd:

Co wy byście zrobiły ?

Witam Mamuśki! Ja dzisiaj niedawno wstałam,nigdy nie miałam problemu ze snem a teraz to już w ogóle mogę spać i spać :-D a tyle mam do zrobienia tylko chęci brakuje:szok:
Ja ogólnie czuje się dobrze i nie mam żadnych dolegliwości ale czy to możliwe żeby cała ciąże nic mi nie było?

Witajcie kobitki:) Ciesz się że ci nic nie jest.:tak: Ja też tak miałam od początku. Zero mdłości itp. Co do przelewania to mi już tak chyba trzeci tydzień się przelewa:-D i puka dopiero od kilku dni:-)

Ja jeszcze kopniaków nie czuje ale motylki czasem tak :-) Wg lekarza to niemożliwe aby to były ruchy dziecka a wg mnie tak- ale nie chcialo mi sie z nim dyskutować :-)
justys - możliwe, że będziesz sie czuła całą ciążę super, ja też mam taką nadzieję, choć pierwsza w końcówce nie była taka udana ale bogatsza o te doświadczenia już mam nadzieję błędów nie popełnić.
Ja się po prostu tak dobrze czułam, że w 7 miesiacu przesadziłam z aktywnością - teraz bede bardziej uważać.

Witajcie mamuśki:-) Ja dzisiaj odebrałam wynik badania prenatalnego i wszystko ok:tak: niskie ryzyko! wynik pozytywnyy!! moje robaki rozwijają się dobrze. Tak bym już chciała poznać płeć! Ja też mam lenia strasznego. Pisze prace mgr do tego, bo chcialabym miec to jak najszybciej za soba ale co do niej siadam to zasypiam:baffled: Nic mi sie nie chce. na plaze nie..bo slonce meczy strasznie..spacery nie bo za goraco..albo deszcz..masakra!

super wieści:-)

Dziewczynki ,a wy czujecie kopniaki czy takie pływanie jeszcze ,czyb motylki?

ja czuje pukniecie:tak:dlatego nie czuje tego często bo dzidzia nie taka mocna aby cały czas pukała do mamusi :tak:

reklama
Do góry