reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

Anulka
gratuluję bliźniaczków! ja po cichu marzyłam, że mnie też spotka to podwójne szczęście:) mój mąż by zwariował! ja uwielbiam planować na zapas, to dlatego:) ale jeszcze nic nie kupuję, zostawiam to na deser:) pozdrawiam

Dorciaa,ja tez nic nie kupuje nie chce zapeszac :tak:Na koniec bede szalec w sklepach dla dzieci:tak::-)

reklama
Info nt. becikowego:

Bogatsi bez becikowego

Przy zarobkach powyzej 502 zl /os. nie bedzie przyznawane. Chyba troche przesadzaja :szok:

a doczytajcie dokładnie to drugie będzie dla tych co zarabiają poniżej 1000zł na osobnika, a wśród moich znajomych takich jest 90% więc to wydaje mi się ok

Cześć Dziewczyny,
po półtorarocznych staraniach i wielu momentach zwątpienia w końcu zostanę mamą!:) jestem przeszczęśliwa. Moja dzidzia urodzi się w okolicach 24 stycznia, nie mogę się doczekać!
Bez przerwy oglądam wózki i inne rzeczy i naprawdę ciężko się na coś zdecydować.
Czy ktoś zna już płeć? Moja dzidzia tak się wierzgała, że gienio nie mógł jej zmierzyć:) mały urwis:)
Pozdrawiam przyszłe mamy!!!

witam i gratuylacje;-)

a z tym wychowawczym nie wiem jak to będzie, ale na razie i odkąd pamiętam zawsze tak chciałam, nie chcę być kurą domową, chcę mieć swoje pieniądze, nie chcę żeby mnie ktoś utrzymywał, nie chcę być zależna od faceta a jak na starość facet mi powie pa pa znalazłem sobie młodszą, a ja co bez stażu pracy, bez emerytury, jak dla mnie to coś okropnego tak dać się zaszufladkować:baffled:

nie chcę żadnej z Was urazić, a jak to zrobiłam to przepraszam, ale takie jest moje zdanie i nie rozumiem kobiet, które wychowują dzieci,a nie pracują:sorry: facet ma dobrze siedzi w pracy i nawet nie wie ile kobieta poświęca dziecku, dla domu itd. niech faceci też ruszą d ... i posiedzą tak parę miesięcy z maleństwem.

ale nie mówię też na 100% bo nie wiem czy maleństwo mnie nie zauroczy i czy będę w stanie się z nim rozstać, ale czas pokaże i tak na pewno powiem Wam w kwietniu :tak:

Ostatnia edycja:
Anulkagratuluję bliźniaczków! ja po cichu marzyłam, że mnie też spotka to podwójne szczęście:) mój mąż by zwariował! ja uwielbiam planować na zapas, to dlatego:) ale jeszcze nic nie kupuję, zostawiam to na deser:) pozdrawiam

Dziekuje:-) a ja Ci powiem ze nigdy nawet mi przez mysl nie przeszlo ze moze miec spotkac podwojne szczescie!!!ani u mnie w rodzinie ani u mojego narzeczonego nie bylo blizniakow dlatego myslalam ze to niemozliwe..tak wiec przezylam wieeeelki szok i doslownie slabo mi sie zrobilo jak sie dowiedzialam. Pozniej straszne przerazenie. Bo pierwsza ciaza i od razu..ale juz sie pogodzilam z tym i cieszymy sie strasznie:tak:moze byc ciezko na poczatku ogarnac wszystko ale damy rade i pozniej bedzie spokoj. Bo dwojeczka w zupelnosci wystarczy:-)

Dorciaa ja mam też jeden wolny pokój w którym obecnie jest graciarnia i już wiadomo czyj on będzie :-) Ale myśle ze to wcześnie i nie moglabym zamknąc niemowlaczka w pięknym pokoju jak w amerykańskich filmach i iśc do innego. Przez pierwsze kilka miesiecy będzie z nami w sypialni - tak myślę :-)
Na pewno taki pokoik cudnie może wyglądac ale tylko tyle.

ivi - bez znieczulenia - podziwiam i gratuluję

Cześć Dziewczyny,
po półtorarocznych staraniach i wielu momentach zwątpienia w końcu zostanę mamą!:) jestem przeszczęśliwa. Moja dzidzia urodzi się w okolicach 24 stycznia, nie mogę się doczekać!
Bez przerwy oglądam wózki i inne rzeczy i naprawdę ciężko się na coś zdecydować.
Czy ktoś zna już płeć? Moja dzidzia tak się wierzgała, że gienio nie mógł jej zmierzyć:) mały urwis:)
Pozdrawiam przyszłe mamy!!!
Witam i gratuluję!! Wklej sobie suwaczek w podpis, żeby się nie cytował, nie będziesz go musiała do każdego postu dopisywać

Nikki

właśnie do tego doszłam, ale dziękuję za radę, pozdrawiam:)
Wybrałyście już ewentualne imiona?
Bo ja bym chciała albo małego Jasia albo Lenkę, co sądzicie?

reklama
Witaj i Gratulacje:-)
Moja dzidzia na badaniach była spokojna a nawet leniwa bo jak mnie lekarz pukał w brzusio żeby druga rączkę zobaczyć to nawet nie drgnęło maleństwo...:zawstydzona/y: hi hi
Na płeć było zbyt wcześnie bo byliśmy w 12tyg :sorry: ale 24 sierpnia będę wiedziała na pewno :-D:-D:-D bo to już połowa.

Do góry