sylwia100
Fanka BB :)
Dorciaa,ja tez nic nie kupuje nie chce zapeszac
Na koniec bede szalec w sklepach dla dzieci
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dorciaa,ja tez nic nie kupuje nie chce zapeszac
Na koniec bede szalec w sklepach dla dzieci
:-)Info nt. becikowego:
Bogatsi bez becikowego
Przy zarobkach powyzej 502 zl /os. nie bedzie przyznawane. Chyba troche przesadzaja![]()
Cześć Dziewczyny,
po półtorarocznych staraniach i wielu momentach zwątpienia w końcu zostanę mamą!jestem przeszczęśliwa. Moja dzidzia urodzi się w okolicach 24 stycznia, nie mogę się doczekać!
Bez przerwy oglądam wózki i inne rzeczy i naprawdę ciężko się na coś zdecydować.
Czy ktoś zna już płeć? Moja dzidzia tak się wierzgała, że gienio nie mógł jej zmierzyćmały urwis
Pozdrawiam przyszłe mamy!!!
![]()

facet ma dobrze siedzi w pracy i nawet nie wie ile kobieta poświęca dziecku, dla domu itd. niech faceci też ruszą d ... i posiedzą tak parę miesięcy z maleństwem.
Anulkagratuluję bliźniaczków! ja po cichu marzyłam, że mnie też spotka to podwójne szczęściemój mąż by zwariował! ja uwielbiam planować na zapas, to dlatego
ale jeszcze nic nie kupuję, zostawiam to na deser
pozdrawiam
moze byc ciezko na poczatku ogarnac wszystko ale damy rade i pozniej bedzie spokoj. Bo dwojeczka w zupelnosci wystarczy:-)Witam i gratuluję!! Wklej sobie suwaczek w podpis, żeby się nie cytował, nie będziesz go musiała do każdego postu dopisywaćCześć Dziewczyny,
po półtorarocznych staraniach i wielu momentach zwątpienia w końcu zostanę mamą!jestem przeszczęśliwa. Moja dzidzia urodzi się w okolicach 24 stycznia, nie mogę się doczekać!
Bez przerwy oglądam wózki i inne rzeczy i naprawdę ciężko się na coś zdecydować.
Czy ktoś zna już płeć? Moja dzidzia tak się wierzgała, że gienio nie mógł jej zmierzyćmały urwis
Pozdrawiam przyszłe mamy!!!
![]()

hi hi
ale 24 sierpnia będę wiedziała na pewno 

bo to już połowa.