reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny pisałam Wam że moja @ niby jest ale jakby jej nie było
zrobiłam betke bo szkoda mi już pieniędzy na testy
bardzo proszę o trzymanie kciuków o 18 wyniki bedą
to chyba najbardziej mądre moje posunięcie w tym cyklu
wszystko sie wyjaśni chyba własnie dzieki becie
AGATKA za ciebie to ja jujż nawet kciuki nożne trzymam

reklama
dziewczyny pisałam Wam że moja @ niby jest ale jakby jej nie było
zrobiłam betke bo szkoda mi już pieniędzy na testy
bardzo proszę o trzymanie kciuków o 18 wyniki bedą
to chyba najbardziej mądre moje posunięcie w tym cyklu
wszystko sie wyjaśni chyba własnie dzieki becie
AGATKA za ciebie to ja jujż nawet kciuki nożne trzymam
trzymam kciuki byle do 18 .00

Czesc Dziewczynki:)
Na szczescie z dzidzia wszystko dobrze:)
Ma 21 cm i wazy 300 gram.Bardzo sie ciesze:)
Dzieki za zacisniete kciuki:)
Nastepna wizyta 1 wrzesnia...

Ps.13x13 dostalas moja wiad. na gg?

Milego dnia.Do pozniej.Zmykam tworzyc obiadek.

Just ja myślę ze to jest normalne w związku ze są takie spięcia. Zobaczysz ze się ułozy jak tylko emocje opadną -ja też tak myślalam ale doszłam do wniosku ze to ja najczęściej świruję i się czepiam i wyluzowałam będzie dobrze tylko porozmawiajcie...

trzymaj sie cieplutko;-) choć nie wiem dlaczego nas zostawiasz i czemu narazie odkładasz staranka :-(

Dzięki za dobre słowa.
Po prostu między mną a mężem zrobił się taki bałagan, że fasolki mi nie w głowie. I teraz widzę jaki bałagan się w związku może porobić jak się jakieś problemy próbuje "pod dywan zamiatać", bo na daną chwilę się wydawało, że już lepiej sprawę odpuścić niż tracić nerwy na dalsze drążenie tematu. A ślubny rozmawiać nie chce, i chyba czeka aż mi samo przejdzie, a ja jeszcze trochę to po prostu wyjdę z siebie
Ale to wszystko nie tyczy się wątk, więc starczy ;-)

Ciepłe buziaki dziewczyny..pamiętam o was wszystkich i podczytuje co u was słychać :)

Motylku gratulacje :) dzidzia sliczna..
13x13 to ty teraz ciezarówka jestes :) super!
Kasia trzymam kciuki za bete..

Olaaa..a u ciebie co??

Czesc Dziewczynki:)
Na szczescie z dzidzia wszystko dobrze:)
Ma 21 cm i wazy 300 gram.Bardzo sie ciesze:)
Dzieki za zacisniete kciuki:)
Nastepna wizyta 1 wrzesnia...

Ps.13x13 dostalas moja wiad. na gg?

Milego dnia.Do pozniej.Zmykam tworzyc obiadek.
aga bardzo sie ciesze ze z dzidzią wszystko ok
Dzięki za dobre słowa.
Po prostu między mną a mężem zrobił się taki bałagan, że fasolki mi nie w głowie. I teraz widzę jaki bałagan się w związku może porobić jak się jakieś problemy próbuje "pod dywan zamiatać", bo na daną chwilę się wydawało, że już lepiej sprawę odpuścić niż tracić nerwy na dalsze drążenie tematu. A ślubny rozmawiać nie chce, i chyba czeka aż mi samo przejdzie, a ja jeszcze trochę to po prostu wyjdę z siebie
słońce ty moje niemart sie po burzy zawsze przychodzi słońce i mam nadzieje że tobie zaświeći szybciutko trudo tu doradzać trzymam kciuki zebyś sie z męzem dogadała i nie pozwól zeby ktoś sie was wmieszał :no:a wtedy napewno sie porozumiecie

Ilonka – jak to już staranka- czy ja dobrze pamiętam, rozem miałyśmy czekać do stycznia???;-);-)
Gosia Lew- a Ty czemu do stycznia masz czekać? To może ja z Tobą się umówię?:tak:
Just - tak to jest z mężczyznami..mój też nie potrafi rozmawiać o tym co się stało.wczoraj mu to wygarnęłam, poryczałam się i poszłam w nocy oglądać tv.A on stwierdził, że przecież się pyta "czemu płaczesz?" grrrr no jak to czemu? co za osły z tych mężczyzn!!IDziś przed wyjściem do pracy powiedział -"tylko nie płacz tu sama" eehh

13x13 -trzymam &&&
Kasiu - jak wyniki???

Motylku gratuuuuluuuujęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciepłe buziaki dziewczyny..pamiętam o was wszystkich i podczytuje co u was słychać :)
Olaaa..a u ciebie co??
No wkońcu jesteś :tak::tak::wściekła/y::wściekła/y: Bo myslałam że mgr dostałas i sie na nas wypiełas:tak::tak:;-);-);-) U mnie leci pomału. właśnie ogórasy kończę:-):-)

Dzięki za dobre słowa.

just ja juz sie nauczyłam najgorsze co może byc to zamiatanie problemów pod dywan. U nas omało przez to sie nie rozeszlismy. Bo mój T nie widział problemu a one z dnia na dzień narastały. Rozmowa naprawde to podstawa. Mam nadzieje że Wam wszystko się w końcu poukłada.

Kasia no to czekam z niecierpliwościa na betkę...

Agnieszka jak się ciesze że z córcia wszystko ok:-):-):-D:-D:-D

reklama
Do góry