B
Bura
Gość
Ja miałam wizytę w 26 tygodniu, ale dzidzie wg usg są o tydzień większe - miały po 1000gDziewczyny ile ważyły wasze dzieci jak byłyście w 27 tygodniu ciąży u lekarza ?????
W czwartek idę do gina i jestem ciekawa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja miałam wizytę w 26 tygodniu, ale dzidzie wg usg są o tydzień większe - miały po 1000gDziewczyny ile ważyły wasze dzieci jak byłyście w 27 tygodniu ciąży u lekarza ?????
W czwartek idę do gina i jestem ciekawa :-)
Uuu to zdrowe dziewczyny sąJa miałam wizytę w 26 tygodniu, ale dzidzie wg usg są o tydzień większe - miały po 1000g
A mówią, że bliźniaki na ogól są drobne...

takie same sa obizkone troszke i nic mi nie daje sie hehe "ten typ tak ma" 

bedzie syn 

a juz sukienki babcia kupila 
no i najciekawsze... córki nie bedziebedzie syn
a to numer wywineło nam maleństwoa juz sukienki babcia kupila
![]()

:-)no i najciekawsze... córki nie bedziebedzie syn
a to numer wywineło nam maleństwoa juz sukienki babcia kupila
![]()
maz to szczesliwy mowil ze po cichu chcial pierwszego syna mowi ze bedzie kola zmieniał i majsterkował z nim heheKasia gratulacje, ale niespodzianka!!!A jak tatuś zareagował, nie było mu smutno że jednak nie księżniczka tatusia ??;-)

no ja juz sie przyzywyczailam ze bede czesala i sliczne ciuszki ubierala ze mala kiedys tam bedzie mi pomagala i wogole i jak lekarz powiedzial ze chłop to tak obojetnie mi sie zrobilo chwile bo juz sama nie wiem co myslec i namieszali mi w głowie ze szokKasia nie denerwuj mnie.... Jutro idę do lekarza i jak mi też powie, że dziewczynki jednak nie będzie to mu strzelę z liścia :-)
Serio nie chcę takiej sytuacji, zdrowie najważniejsze, ale przywykłam już do myśli , że będziemy mieli córkę-tym bardziej, że juz do brzuszka mówimy jako ONA itd.
Nawet mąż, który chciał syna mówi , że dziwnie by mu teraz było gdyby okazało się , że jednak syn....