Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez mialam dzis wizyte no i wielkie rozczarowanie poplątane z zachwytem
no ale od początku
wyniki mam jakies tam gorsze no ale to normalne chyba u mnie bo juz kolejny raztakie same sa obizkone troszke i nic mi nie daje sie hehe "ten typ tak ma"
mocz polepszyl sie po mojej małej infekcji wiec juz jest okej:-)
waga wskoczyla na 3.5kg + no no
wszytskie narzady ok wg usg termin przesuwa sie nie na koniec pazdziernika lecz na 05.11.09
no i najciekawsze... córki nie bedziebedzie syn
a to numer wywineło nam maleństwoa juz sukienki babcia kupila
![]()
A coś mi się wydaje, ze chyba na początku ciąży myślałaś o synku? Albo źle kojarzę.
nie przezyje tego jak urodze i moja oliveczka okaze sie chlopakiem
i tyle co jej mowie ze mnie cos boli lub cos mnie martwi to slysze to samo ze to normalne w ciazy 20 tygodni do samego porodu mam tak chodzic w ciemno i wierzyc ze wszystko z mala okej? przez cala ciaze nie badal mnie lekarzGRATULACJEja tez mialam dzis wizyte no i wielkie rozczarowanie poplątane z zachwytem
no ale od początku
wyniki mam jakies tam gorsze no ale to normalne chyba u mnie bo juz kolejny raztakie same sa obizkone troszke i nic mi nie daje sie hehe "ten typ tak ma"
mocz polepszyl sie po mojej małej infekcji wiec juz jest okej:-)
waga wskoczyla na 3.5kg + no no
wszytskie narzady ok wg usg termin przesuwa sie nie na koniec pazdziernika lecz na 05.11.09
no i najciekawsze... córki nie bedziebedzie syn
a to numer wywineło nam maleństwoa juz sukienki babcia kupila
![]()
Witam wasjestem w 24 tyg. i od początku chcialam dziewczynke
) dzis okazało sie ze to bedzie dziewczynka... aż sie poplakalam ze szczescia
![]()
gratulacje!Witam wasjestem w 24 tyg. i od początku chcialam dziewczynke
) dzis okazało sie ze to bedzie dziewczynka... aż sie poplakalam ze szczescia
![]()
też bym chciała już wiedzieć kogo noszę pod sercem, ale na każdym usg oglądamy plecy