reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
A ja podjęłam decyzje że w październiku zaczynam kurs na konsultanta laktacyjnego. W sumie swoje przeszłam, problemy miałam, ale zwycieżyłam i dalje karmię:)Wyczytałam że pedagodzy i psycholodzy oprócz osób z wykształceniem medycznym również sa dopuszczeni do egzaminów:)

A ja podjęłam decyzje że w październiku zaczynam kurs na konsultanta laktacyjnego. W sumie swoje przeszłam, problemy miałam, ale zwycieżyłam i dalje karmię:)Wyczytałam że pedagodzy i psycholodzy oprócz osób z wykształceniem medycznym również sa dopuszczeni do egzaminów:)

taaaak do ciebie pasuje taki konsultant ;-) zreszta juz chyba nabierajac doswiadczenia dowiedzialas sie o laktacji wiecej niz niejedna forumowiczka :tak:

No a propo pracy.... podczytalam posty z ostatnich dni :tak: Wiadomo ze sa plusy i minusy powrotu do pracy... Ja jakbym znalazla porzadna oferte pracy to pewnie bym sie skusila, ale na razie bez studiow to mam szanse na mniej ciekawe prace i zarobki :zawstydzona/y: niestety juz sie orientowalam w temacie i powrot do pracy w ktorej zarobie 1000zl jest bez sensu bo ... na same przejazdy musze wydac ze 100zl no a teraz moge zarobic te 448zl zasilku no a siedze w domu z dzieckiem :tak: Choc przyznam szczerze ze nieraz juz mi sie w domu nudzi a wrecz jestem zmeczona juz siedzeniem w czterech scianach:nerd: Z drugiej strony nie wiem jakbym przetrwala rozake z Mackiem na ponad pol dnia :-p

No wiec - sa plusy i minusy.... wroce do pracy jak tych plusow bedzie wiecej niz minusow ;-)

sprawdziłam w internecie za38zł chodzą te tablice a nie za 7zł nad morzem nawet za tyle nie kupisz pytałam się osoby które posiada a co do 2 sprawy jestem dj radia ale teraz nie gram a jak ktoś chce to podam linka radia to się sam przekona bo są tam wypisani dl a larkaa nie wiedziałam że jesteś mutantem albo słoniem być w ciązy tele mc gratulację

Przeniesione z wątka "nieobecności..."
Ja też sporadycznie siedzę mam w naprawie komp a za tydzień się wyprowadzam bo mamy remont a teraz siedzę na laptopie rodziców
Agi, powiedz nam, czemu piszesz że jesteś nieobecna i ciągle piszesz na forum?! Jaki to ma sens? ;-):-D:-p Wczoraj kilka razy w ciągu dnia byłaś obecna, dziś też. To po co robisz bałagan i udzielasz się na nieobecnościach?

reklama
agi specjalnie dla ciebie - ŚLUBNE TABLICE REJESTRACYJNE - Najtaniej !! Ślub (716627100) - Aukcje internetowe Allegro .Z tym , że te są ślubne ale takie same jak te imienne
http://www.allegro.pl/item718998885_tablice_rejestracyjne_z_twoim_imieniem_tanio.html
http://www.allegro.pl/item699391618_tablice_rejestracyjne_na_slub_i_nie_tylko.html

wozek.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry