reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Czesc dziewczyny ...:-)
Melduje ze zyjemy z Kajka-bajka ;-)...wrocilysmy z dzialeczki wieczorkiem w niedziele ... Strasznie sie stesknilam :-p...
Nadrabialam zaleglosci w czytaniu po poludniu ..ale potem znow musialam wyjsc i dopiero teraz mam chwilke popisac ;-)

U nas rowniez zebow brak ,ale za to siedzi na dupce:tak:
Zaczelam podawac jej bebilon pepti z kasza na noc lyzeczka , zeby przyzwyczaila sie do smaku innego mleczka , jak wroce do Irlandii ...powolutku bede przestawiac ja na butelke :tak:zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, plamki poznikaly wiec widac ze syrop i dietka dzialaja ..na razie jest cycus ..a butla jest beee:crazy:

Nooo i nadal jestem na diecie beznabialowej i tesknie za serem jak choleeeera!!!!:-p:angry:

Widze ,ze zrobil sie maly dymek na jednym watku:dry:...
Agi rzeczywiscie dziwna postac z Ciebie :baffled: i zdazyla to zauwazyc juz niejedna osoba :sorry2:.. Poczytaj sobie regulamin i dostosuj sie do naszych zasad !!!

ostatnio na wyprzedaży było całkiem nieźle w mathercare tylko nic nie kupiliśmy bo wszystko ma a na zaś to nie ma co więc poczekamy do nastepnych wyprzedaży :-) może Cię odwiedzimy w galerii :-) swoją drogą to niewiele jest sklepów w galerii z rzeczami dla dzieci.

i ja też nie kumam z tą słonicą :-/ hmm ale kisiel lubię, truskawkowy najlepiej ;-)

A ja podjęłam decyzje że w październiku zaczynam kurs na konsultanta laktacyjnego. W sumie swoje przeszłam, problemy miałam, ale zwycieżyłam i dalje karmię:)Wyczytałam że pedagodzy i psycholodzy oprócz osób z wykształceniem medycznym również sa dopuszczeni do egzaminów:)
Antar dobra myśl! Muszę tez poszperac w necie za kursem....w Opolu takowego nie ma.....:-)

Monika odnosnie plam to vanish na noc i normalne pranie rano. Trudne plamy mocze w misce z proszkiem i vanishem.

hej ale mnie dzisiaj ominęło no nie ja chcę powtórkę z rozrywki tzn rozgrywki tej w kisielu:-D:-D:-D

100zł? :szok: Przesadziłaś z ceną i to ostro.:tak: U nas w e'leclerku tablice takie są po 7, 95 zł.:-D:-D:-D A na allegro po 8 zł chodzą.:tak::-D:-D:-D
oj tak tak teraz nawet wczoraj wracała znad morza żona chrzestnego Nikusia i kupiła sobie z napisem BŁAŻEJ za 9,95 czy coś takiego chciała nam kupić ale nie było ( i bardzo dobrze bo by był kolejny bubel)
te tablice to jest ładna trzoda :D
antar oo i bardzo fajnie :)
-j- obstawiam Radio Maryja! :)

ty jak coś napiszesz to boki zrywać:-D:-D:-D:-D

monika ja ubranka namaczam na noc w vanishu a potem piorę w 60 i dodatkowe płukanie. przeważnie puszczają:-)

tak tak ja też tak robię

hi hi- Agi dziwna- nie-dziwna postać. ale ja szykuję sie na kolejne zapasy w kisieluuuu... Larkaaa nie daj się!!!;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

i nie bardzo kumam- czemu Larka zostałaś nazwana słoniem???:szok::-D:-D:-D
może ja znowu uwsteczniam się ale też tego nie kumam??????????

reklama
Do góry