reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki!
Agatko, dzięki za to co powyżej :-) To co napisałaś daje do myślenia i stawia do pionu, i dobrze. Wiadomo, że po naszych doświadczeniach będziemy silniej odczuwały to "i chciałabym się i boję się" przy kolejnej ciąży. Ale jak już podejmiemy decyzję, że pragniemy kolejnego dziecka to musimy stanąć na wysokości zdania i dzielnie pacyfikować te nasze strachy dla dobra tego maleństwa :tak:

Karola, trzymam kciuki! musi być dobrze! :tak:

reklama
Agatka - a Ty tak ogólnie jak sie czujesz? Jesteś w bardzo pozytywnym nastroju.....więc rozumiem, ze z Twoją dzidzią nie ma najmniejszych problemów. Tak trzymaj. To cieszy.....
A co Twój lekarz na tak wczesne zafasolkowanie? Bo ja sie przyznam, że chyba bym się obawiała reakcji mojego gina....

Dawno nie pisałam, ale cały czas Was czytam, tylko sama niebardzo mam coś do powiedzenia...
Witam nowe Aniołkowe Mamusie, dla Waszych maleństw (*), to forum na prawdę bardzo pomaga i faktycznie uzależnia
Karola trzymam kciuki i wierzę, że wszystko jest dobrze innej opcji nie ma
Świstak za Ciebie tez trzymam kciuki i oczywiście gratuluję
Kasiu z prawkiem, to nie taki diabeł straszny, dasz radę, ja ma , a i tak nie jeżdżę
13x13 chciałabym miec tyle wiary i siły co Ty, jesteś teraz dobrym duchem tego forum, super, na prawdę podziwiam
Karolcia co do zewnętrznych przyczyn to nie wiem, któraś z dziewczyn(niestety nie pamiętam która) pisała kiedyś, że prawdopodobnie u niej przyczyną był silny stres, myślę, że u mnie tez tak mogło byc, a co do czekania, to zrób podstawowe badania i skoro wszystko w środku ok. to do dzieła
She trzymaj się, z rodzicami czasem tak bywa, że gorsi niż dzieci, ja pewnie bedę miała przeboje z babcią i teściową, dacie rade, ale faktycznie niefajnie, że tak wyszło

Agatko dziekuję. Właśnie przez Ciebie pierogożerco sie popłakałam . Ale pieknie to ujęłąś.

ilonka w końcu zaczęłaś działać. Bardzo dobrze.

Świstak no to po cichu gratuluję.

Dziewczynki wszystkie Was pozdrawiam

reklama
Do góry