reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Zwięźle i na temat...

Nie ja pierwsza i nie ostatnia nie czytałam regulaminu logując się. Jeżeli istnieje mozliwość zmiany nicku chętnie z niej skorzystam...

Za pogrubienie tekstu przepraszam, nie wiedziałam , że jest to uwazane jako " krzyk"...

Ostatni mój post o loginach i przypasowanych przymiotnikach mało kto zrozumiał, tak wiec osoby urażone przepraszam. Teraz wiem, że mało kto ma tu poczucie humoru, następnym razem policzę do 10 zanim co kolwiek napisze
-j-jesteś zaje....fajna babka i wspaniała mamuśka, pozostań sobą, nawet mi się nie warz cokolwiek zmieniać w swoich postach. My chcemy czytać Twoje posty takie jak zawsze [ proste, konkretne, jajcarskie i niekiedy pyskate];-)takie są najlepsze i najfajniejsze, a przedewszystkim najszczersze, buziole dla Ciebie mamuśko:tak::tak:;-);-):-):-)

reklama
Siemka :-)

Widze , ze temperatura na forum podniesiona :blink:
Ja bym jeszcze dodala tylko ...abysmy mialy wiecej dystansu do samych siebie ...bo nikt nie jest idealny (nawet ja:-p) przyczepic sie mozna do jeszcze paru rzeczy ..ale nie bede sie roztrzasac ;-)
Po za tym znamy sie juz tak dobrze i wiemy , ze na forum sa rozne temperamenty;-)i musimy akceptowac sie wzajemnie i wtedy bedzie wysmienita atmosfera:-D:-D:-D
Ostrzezenia padly i temat ZAMYKAMY :-)

Czy któraś z was wybiera się na AIR SHOW ( pokazy lotnicze) do Radomia?
Elwis ty? Hy? Nie? Chętnie się spotkam z lutową mamą.:tak::-)

j - ja się nie wybieram

Moje drogie panie, właśnie dzwonił mój mąż, żeby mi oświadczyć, że jedziemy na weekend do Rzeszowa. Tak więc korzystając z chwili czasu, chcę się pożegnać na kilka dni (chyba, że mi odbije i tak się stęsknię za Wami, że odezwę się jutro).

Habcia, domyślam się, że siedzisz w Kraku?

-j-jesteś zaje....fajna babka i wspaniała mamuśka, pozostań sobą, nawet mi się nie warz cokolwiek zmieniać w swoich postach. My chcemy czytać Twoje posty takie jak zawsze [ proste, konkretne, jajcarskie i niekiedy pyskate];-)takie są najlepsze i najfajniejsze, a przedewszystkim najszczersze, buziole dla Ciebie mamuśko:tak::tak:;-);-):-):-)

Dokladnie:))) W ogóle wszystkie jestesmy zaje....fajne:):-D:-D
Jesli chodzi o znalezienie czasu na forum to napisze tylko jedno- jestem uzalezniona, i jak tylko tu nie wejde czuje ze czegos mi brakuje:)) Nawet mój M smieje sie ze wole Was od niego i Matka:)

reklama
j - ja się nie wybieram

Moje drogie panie, właśnie dzwonił mój mąż, żeby mi oświadczyć, że jedziemy na weekend do Rzeszowa. Tak więc korzystając z chwili czasu, chcę się pożegnać na kilka dni (chyba, że mi odbije i tak się stęsknię za Wami, że odezwę się jutro).

Habcia, domyślam się, że siedzisz w Kraku?

Tak w Kraku, jutro ide do pracy na 5.50, na 12 h i prawdopodobnie tak przez cały tydzien :(

A miejsca w zlobku jeszcze nie ma i niewiem co zrobic. :(

Do góry