reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie......
Nowe Aniołkowe Mamusie witam,przykro,ze poznajemy sie w takich okolicznosciach.....przytulam.....
Widze ze jeszcze mnie tu pamietacie...dziekuje...
Jestem z Wami cały czas ale tak jak Ola juz przekazała brak weny do pisania.....
O starankach narazie zapominam.....czeka mnie "genetyka" a tymczasem jestem na tabletkach anty....poza tym decyzja o kolejnym podejsciu jest barrrrrrdzo trudna...pewnie mnie rozumiecie.....
Karola....ciesze sie ogromnie ze maluszek silny i serduszka stuka jak szalone....

Alla,Anesto,Anetka,Mordoklejka,Dilajla,Mirka,She,13x13,Kasiek,Kingus,
Motylek,Selenko,Edytka,Szafirek,Wiolka,Kaska,As,Karolka,Also,Guska,Ola,
Agi,Cyniczna.Ona,PM,Emy,Sylwia,Dlaczegotak,Emy,Wróbelek...i cała reszte niewymienionych dziewczynek pozdrawiam cieplutko....

O wszystkich Was pamietam i trzymam kciuki......

Witam was dziewczynki jak tu tak czytam jak wszystkie czekavcie na nowinki to płaczę ze szczescia ze was tu mam :-):-) juz piszę jak tylko weszłam to od razu płakałam ale jak usłyszałam serduszko to wyłam jak bóbr pan doktor który robił usg złapał mnie za noge i powiedział że wszystko jest dobrze i że mam się nie denerwować . Wszystko jest w porządku dzidziuś ma 3,7mm a serduszko bjie 118 razy na minutę. Dziękuje wam za modlitwy jak tam czekałam na swoją kolejkę to tak się yrzęsłam ze strachu że masakra.teraz musze leżeć i odpoczywać. A moja pani doktor jak zwykle zrobiła z siebie idiotkę ale szkoda gadać. W poniedziałek jedziemy z mężęm do lux-medu wykupujemy pakiet za 1500zł taki zdrowotny i tam jest ekstra babka która jest ginekologiem i będę miała wszystkie badania zrobione od razu bez proszenia sie nikogo o nic.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.

słuchajcie, jestem tu dopiero od kilku dni, możecie mi powiedzieć jak to z tą karolą jest....kiedy straciła maleństwo, ile odczekała z zafasolkowaniem.....?
Buziaki dla was.
Jak to dobrze, że u karoli wszystko ok!!!!!!!
karolcia już ci pisze ja 5 marca poroniłam w 12tyg. Maleństwo stracilismy przez krwawienie któergo dostałam od baraszkowania z mężęm byłam na usg i wszystko było ok serduszko biło a później lekarz nie zrobił mi usg i ponad 4 tygodnie chodziłam z martwym płodem prawie ja się przekręciłam. Odczekaliśmy 3 @ i zaczeliśmy staranka w maju a w lipcu nie przyszła:-):-)

KAROLKA kochana nawet nie wiesz jak się ciesze choć pewnie ty cieszysz sie bardziej cudnie czyli skoro wymiary ok a nawet lepiej to znaczy ZE WSZYSTKO JEST W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU teraz prosze lezeć i odpoczywac
AGAAJ witaj dawno Cię nie było ale staram się zrozumieć twoje rozterki ja niby bardzo chce tej kruszynki ale rowniez bardzo się boję
i pamietaj ze my tu wszystkie na Ciebie czekamy na każda "stara" forumowiczkę bo ostatnio jakos tak nas zaniedbują

reklama
Do góry