reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
no tak teraz czekamy na KAROLĘ
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie......
Nowe Aniołkowe Mamusie witam,przykro,ze poznajemy sie w takich okolicznosciach.....przytulam.....
Widze ze jeszcze mnie tu pamietacie...dziekuje...
Jestem z Wami cały czas ale tak jak Ola juz przekazała brak weny do pisania.....
O starankach narazie zapominam.....czeka mnie "genetyka" a tymczasem jestem na tabletkach anty....poza tym decyzja o kolejnym podejsciu jest barrrrrrdzo trudna...pewnie mnie rozumiecie.....
Karola....ciesze sie ogromnie ze maluszek silny i serduszka stuka jak szalone....
Alla,Anesto,Anetka,Mordoklejka,Dilajla,Mirka,She,13x13,Kasiek,Kingus,
Motylek,Selenko,Edytka,Szafirek,Wiolka,Kaska,As,Karolka,Also,Guska,Ola,
Agi,Cyniczna.Ona,PM,Emy,Sylwia,Dlaczegotak,Emy,Wróbelek...i cała reszte niewymienionych dziewczynek pozdrawiam cieplutko....
O wszystkich Was pamietam i trzymam kciuki......
Nowe Aniołkowe Mamusie witam,przykro,ze poznajemy sie w takich okolicznosciach.....przytulam.....
Widze ze jeszcze mnie tu pamietacie...dziekuje...
Jestem z Wami cały czas ale tak jak Ola juz przekazała brak weny do pisania.....
O starankach narazie zapominam.....czeka mnie "genetyka" a tymczasem jestem na tabletkach anty....poza tym decyzja o kolejnym podejsciu jest barrrrrrdzo trudna...pewnie mnie rozumiecie.....
Karola....ciesze sie ogromnie ze maluszek silny i serduszka stuka jak szalone....
Alla,Anesto,Anetka,Mordoklejka,Dilajla,Mirka,She,13x13,Kasiek,Kingus,
Motylek,Selenko,Edytka,Szafirek,Wiolka,Kaska,As,Karolka,Also,Guska,Ola,
Agi,Cyniczna.Ona,PM,Emy,Sylwia,Dlaczegotak,Emy,Wróbelek...i cała reszte niewymienionych dziewczynek pozdrawiam cieplutko....
O wszystkich Was pamietam i trzymam kciuki......
Witam was dziewczynki jak tu tak czytam jak wszystkie czekavcie na nowinki to płaczę ze szczescia ze was tu mam :-):-) juz piszę jak tylko weszłam to od razu płakałam ale jak usłyszałam serduszko to wyłam jak bóbr pan doktor który robił usg złapał mnie za noge i powiedział że wszystko jest dobrze i że mam się nie denerwować . Wszystko jest w porządku dzidziuś ma 3,7mm a serduszko bjie 118 razy na minutę. Dziękuje wam za modlitwy jak tam czekałam na swoją kolejkę to tak się yrzęsłam ze strachu że masakra.teraz musze leżeć i odpoczywać. A moja pani doktor jak zwykle zrobiła z siebie idiotkę ale szkoda gadać. W poniedziałek jedziemy z mężęm do lux-medu wykupujemy pakiet za 1500zł taki zdrowotny i tam jest ekstra babka która jest ginekologiem i będę miała wszystkie badania zrobione od razu bez proszenia sie nikogo o nic.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
AgaAj kochana w końcu coś skrobnęłaś. Dziękuje i za tyle. Trzymaj się.
karolcia już ci pisze ja 5 marca poroniłam w 12tyg. Maleństwo stracilismy przez krwawienie któergo dostałam od baraszkowania z mężęm byłam na usg i wszystko było ok serduszko biło a później lekarz nie zrobił mi usg i ponad 4 tygodnie chodziłam z martwym płodem prawie ja się przekręciłam. Odczekaliśmy 3 @ i zaczeliśmy staranka w maju a w lipcu nie przyszła:-):-)słuchajcie, jestem tu dopiero od kilku dni, możecie mi powiedzieć jak to z tą karolą jest....kiedy straciła maleństwo, ile odczekała z zafasolkowaniem.....?
Buziaki dla was.
Jak to dobrze, że u karoli wszystko ok!!!!!!!
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Karola świetnie widzę że w końcu tryskasz humorem. Rewelacja
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
KAROLKA kochana nawet nie wiesz jak się ciesze choć pewnie ty cieszysz sie bardziej cudnie czyli skoro wymiary ok a nawet lepiej to znaczy ZE WSZYSTKO JEST W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU teraz prosze lezeć i odpoczywac
AGAAJ witaj dawno Cię nie było ale staram się zrozumieć twoje rozterki ja niby bardzo chce tej kruszynki ale rowniez bardzo się boję
i pamietaj ze my tu wszystkie na Ciebie czekamy na każda "stara" forumowiczkę bo ostatnio jakos tak nas zaniedbują
AGAAJ witaj dawno Cię nie było ale staram się zrozumieć twoje rozterki ja niby bardzo chce tej kruszynki ale rowniez bardzo się boję
i pamietaj ze my tu wszystkie na Ciebie czekamy na każda "stara" forumowiczkę bo ostatnio jakos tak nas zaniedbują
ola mialam taką cichą nadzieję że wszystko jest dobrze i jest na szczęście:-):-)karola świetnie widzę że w końcu tryskasz humorem. Rewelacja
reklama