dziubasek08
Fanka BB :)
Malina, a jak sie dawkuje ten magnez? Ja pókic o nie mam, łykam dodatkowo tylko żelazo na anemię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mnie dziś skurcz złapał z rana w nodze bolało...Malina, a jak sie dawkuje ten magnez? Ja pókic o nie mam, łykam dodatkowo tylko żelazo na anemię.
i to tylko dlatego ze magnezu brakuje?? czy moze byc inna przyczyna??Bo chyba też mało potasu wywołuje skurcz?? Jem pomidorów dużo ale widocznie za mało
tez mam żelazo przyjmować, na szczęscie morfologia się poprawia:-)
Fajne uczucie!!!!!!!!!!!!!Moje nadal na pleckach, super czasem widze jak główkę wypina i po prawej stronie brzucha mam kule, po lewej z kolei czasami takie fale pod skórą, nóżkami wierzga
QUOTE]
Ja tak własnie wczoraj miałami to akurat siedziałam przed kompem i Niunia tak się ułozyła.Śmiesznie to wyglada
No tak zle mi sie zacytowalo trudno :-/
Bosastopka, to czasem nie do końca tak jak myślimy! ja chodzę prywatnie i też jak dziewczyny pisały co tam wszystkiego Ci lekarze wymierzali, o wodach, szyjkach, łożyskach to w pewnym momencie też pomyślałam , że ta moja to nic nie mierzy chyba, nic nie robi, itd... I w końcu na ostatniej wizycie we wtorek zebrałam się na odwagę i już wcześniej w domu przygotowałam karteczkę z pytaniami (żeby nie zapomnieć). Wyszłam z zalożenia, że skoro już płacę, to mogę wymagać... I ku mojejmu zdziwieniu ginka wszystko to o co pytałam miała ponotowane w karcie ciąży!!! Po prostu nie widziała sensu w informowaniu mnie o parametrach, na których sie nie znam... Moze czasem trzeba zaufać...Gratuluje zdrowego synka :-)
Ale jak tak czytam jakie pomiary wy macie przy USG robione to naprawdę zastanawiam się czy nie iść na USG prywatnie:-(