reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie Lutóweczki :) zaraz będę nadrabiać co tu dzisiaj u Was Kochane, ale widzę,że ból głowy na tapecie,,, więc u mnie to jest zmora i to już od bardzo dawna,,, przed ciążą miewałam także migreny, których to nie życzę nikomu :( no i pytałam lekarza powiedział,że paracetamol lub apap od czasu do czasu mogę wziąć,,, staram się wytrzymać zwykle ale czasem nie ma innego wyjścia ale do tej pory szczęśliwie 2 razy musiałam zażyc,,, do później dziewczynki ;) lecę czytać :)

reklama
a mnie teraz męczy straszny katar;/ nie mam gorączki,kaszlu( na szczęście) ale za to ten obrzydliwy katar,piję mleko z miodem,jem kanapki z czosnkiem(ffuuuuj!) i biore Otrivin ten dla dzidziusiów,bo lekarz zalecił i narazie sie męczę juz 3 dni..mam nadzieje ,że szybko minie..:crazy:
macie jakies sprawdzone pomysły na pozbycie sie kataru?
z góry dziękuję:D:-)

Zaraz ZABIJE Mojego Andrzeja...szperał w aucie coś i wrócił parę minut temu do domu z czarnymi łapami i zauważył komary na suficie... chciał zabić zwiniętym materiałem je, a i tak mam teraz pół sufitu z jego czarnych łap ;((((((((((( :crazy::crazy:

HEJ

Ja juz po obiadku, nie mam warunkow do robienia takze sobie zamawiam :-p a co! cos porzadnego raz dziennie tez trezba zjesc.
Dzisiaj jadlam kopytka z cielecina i sosikiem + suróweczki.

Zmuszma sie do jedzenia mieska dla mojego szkrabka ale naprawde przychodzi mi to z wielkaaaa trudnoscia!! :sorry::sorry: teraz czuje sie taka objedzona - cos strasznego! :sorry:

Aaaa wyszlam dzisiaj na 2h - no co no.. juz nie moglam usiedziec:-p:-p
Kupilam sobie w H&M sweterek ciazowy, 2 sukienki i koszule.. sa nawet niezle jak na ciuchy ciazowe calkiem na czasie. czekam na jedne superr jeansy ale ciagle nie ma rozmiaru :wściekła/y:

Teraz juz odpoczywam do konca dnia... za chwile gr POLSKA w siate , potem w koszykowke a wieczorem pilka hihih :-p
Prawdziwy ze mnie kibic :-)

buziaki!
Witam
dzisiaj prosto z pracy pojechałam na zakupi i też sobie coś upolowałam :-) kupiłam spodnie z kancikiem i cienki golfik
teżoglądam mecze z siatkarzy jestem dumna ale koszykarze to chyba już nie mają szans Turki mają za dużą przewagę

Witajcie Lutóweczki :) zaraz będę nadrabiać co tu dzisiaj u Was Kochane, ale widzę,że ból głowy na tapecie,,, więc u mnie to jest zmora i to już od bardzo dawna,,, przed ciążą miewałam także migreny, których to nie życzę nikomu :( no i pytałam lekarza powiedział,że paracetamol lub apap od czasu do czasu mogę wziąć,,, staram się wytrzymać zwykle ale czasem nie ma innego wyjścia ale do tej pory szczęśliwie 2 razy musiałam zażyc,,, do później dziewczynki ;) lecę czytać :)

Oh God...tez jestem chora:no:

Nadrobiłam :D:D:D!!! haha i jestem na bierząco, co prawda z przerwami bo jeszcze musiałam poprasować trochę ale co tam!!!
nawet nie wiecie jaki to dla mnie relaks tak sobie poczytać wieczorkiem, co tam pisałyście w trakcie dnia ;)
a teraz uciekam nynać Dobrej nocki życzę :) i dziękuję za pamięć :* papa do jutra ;)

Jestem swiezo po wizycie :)))

najpierw polozna dala mi posluchac serduszka naszego malenstwa :)))) pieknie bije :)))

a potem badanie...i usg na nasze zyczenie :))) a na nim....siusiak :)))) mamy SYNKA :)))lekarz nie mial watpliwosci:)

czulismy, ze bedzie corcia, ale i tak sie badzo cieszymy :))))

z maluchem wszystko ok :)
ma 13 cm, zaczyna sie 18 tc:)

machal nam lapka, ruszal sie duzo :)

acha...a moja bratowa urodzila o 17:55, Igorek ma 58 cm, 3,5 kg i krzyczy najglosniej na oddziale :)))

Jestem swiezo po wizycie :)))

najpierw polozna dala mi posluchac serduszka naszego malenstwa :)))) pieknie bije :)))

a potem badanie...i usg na nasze zyczenie :))) a na nim....siusiak :)))) mamy SYNKA :)))lekarz nie mial watpliwosci:)

czulismy, ze bedzie corcia, ale i tak sie badzo cieszymy :))))

z maluchem wszystko ok :)
ma 13 cm, zaczyna sie 18 tc:)

machal nam lapka, ruszal sie duzo :)

acha...a moja bratowa urodzila o 17:55, Igorek ma 58 cm, 3,5 kg i krzyczy najglosniej na oddziale :)))

Kalina serdecznie gratuluję dorodnego chłopaczka :)))) a bratowej małego krzykacza, a co, niech wszyscy wiedzą, że już jest na świecie :))))

No to będą same chłopaki w rodzinie jak na razie hehehe
Podwójne Gratulacje :-) Przyszła Mamusiu Synusia i Ciociu Igorka :rofl2::-)

reklama
Do góry