joooo ja jak mam głupawe to koniec nie zatrzymasz mnie powaga....ostatnio miałam głupawe z kumpelą w robocie to zawinęłyśmy kumpla w streczówkę i kazałyśmy wystawić przed sklep praktykantom, dostał na szyje zaiweszkę wyprzedaż ha ha ha debilki normalnie....ale jak go zawijałyśmy we dwie a ten się szarpał to się prawie popuściłam ze śmiechu.....
reklama
Rechot się na noc rozkręca widzę![]()
bo ja się dopiero budzę do życia...a gdzie Najeli wcieło i Pysia ???
Znachorki już dawno chyba nie było co??????
Ostatnia edycja:
hehe chciałabym to zobaczyć!!!
u mnie podobnie ( z szaleńswtem i trudnością w powstrzymywaniu..nie mylić z popuszczaniem
), chociaż na studiach trafiły mi się "poważne" psiapsióły i musiałam wyhamować... teraz jak mi czasem coś strzeli to mąż się zastanawia czy dobrze zrobił prosząc mnie o rękę... i wyraża nadzieję, że dziecko tego po mnie nie odziedziczy
fotki z bratem z...hm...50tej rocznicy ślubu dziadków
u mnie podobnie ( z szaleńswtem i trudnością w powstrzymywaniu..nie mylić z popuszczaniem

fotki z bratem z...hm...50tej rocznicy ślubu dziadków

Dobranoc u nich to pewnie jakieś dobjanjoć
Może oglądają oszukac przeznaczenie na tvn![]()
to co nic nie mówisz że leci nooooo.....ide na TV
po staropolsku mówie Najt ewryłan
mi sie tez takie trafiły to je popsułam ha ha ha ....ale foto pojechane......hehe chciałabym to zobaczyć!!!
u mnie podobnie ( z szaleńswtem i trudnością w powstrzymywaniu..nie mylić z popuszczaniem), chociaż na studiach trafiły mi się "poważne" psiapsióły i musiałam wyhamować... teraz jak mi czasem coś strzeli to mąż się zastanawia czy dobrze zrobił prosząc mnie o rękę... i wyraża nadzieję, że dziecko tego po mnie nie odziedziczy
fotki z bratem z...hm...50tej rocznicy ślubu dziadków![]()
bo ja się dopiero budzę do życia...a gdzie Najeli wcieło i Pysia ???))))))
Znachorki już dawno chyba nie było co??????
to tak jak ja...ulubiona pora dnia to noc:-)
z pamięci-Pysia chyba dziś zajrzała, w urzedach udało się z autkiem załatwić, a Znachorka na którymś wątku się chyba niedawno odezwała... to tyle jeśli chodzi o moja wysmienitą pamięć :-)
a no wlasnie widziałam ale cos dziś w głównym wątku jej nie było......pycha pewnie z najeli odpadłyZnachorka dzisiaj napisała o smyranku na wątku o ruchach dzidzi![]()
reklama