reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

MartaF:hiii,na bank masz już przechlapane:-D,a Ty i lubiczanka zdaję się,że macie ten sam termin,jak dobrze pamiętam:confused:Którego to?
Może pozgadujemy która co będzie miała?:-)Pierwsza do rozpakowania asienka_r,stawiam,że będzie synuś:tak:

reklama
tak tak mamy na 8 listopada:-) ja na 100% bede miała chłopca bo robiłam usg 4D:-) a asieńka tez bedzie miała chłopca bo teraz same chłopaki sie rodzą hahaha:-):-D

MartaF:hiii,na bank masz już przechlapane:-D,a Ty i lubiczanka zdaję się,że macie ten sam termin,jak dobrze pamiętam:confused:Którego to?
Może pozgadujemy która co będzie miała?:-)Pierwsza do rozpakowania asienka_r,stawiam,że będzie synuś:tak:

:-)dzięki, ja też tak myślę i bardzo chcę:-)

tak tak mamy na 8 listopada:-) ja na 100% bede miała chłopca bo robiłam usg 4D:-) a asieńka tez bedzie miała chłopca bo teraz same chłopaki sie rodzą hahaha:-):-D

:-D:-D:-D:-D

d.dobry z wieczora:-)
i ja juz wkrótce do rozpakowania, moze z asienka trafimy na porodówkę w jednym terminie;-)
Ja tez słyszałam ze sami chłopcy sie rodzą ostatnio, ale ja bede miała dziewczynkę i ponoć dobrze wygladam, czyli z tym zabieraniem urody tez nie zawsze prawda;-)
mala sie grzecznie ulozyla glowka w dol juz kilka tyg.temu i wierci sie wciaz straszliwie, szczegolnie jak siedze:tak::-)ale ja tam wole czuc ze cos sie dzieje niz sie martwic ,ze za malo sie rusza..
z pogoda to ponoc byla jakas 'ciepla fala' jak to oni nazywaja i niekoniecznie wroci. Ja tam bym sie nie obrazila na jeszcze troche slonca:-)

Ostatnia edycja:
Ale nudy,w tv oczywiście nic nie ma!Wpadłam na chwilę powiedzieć dobanoc:tak:
Do juterka...
madbebe:Ty też teraz koniecznie musisz codziennie się meldować na forum,żebyśmy wiedziały,że gdy tylko znikniesz,to znak,że prezent wypakowany:tak::biggrin2:

Ja już po pracy -nawet parę godzin...Ale z moim J oglądałam film z jodie foster(chyba tak się pisze)
MartaF-już ja Cię dopadnę;-).Właśnie,że nie-nie przepadam za hmmmm-nazwijmy to specjałami,które muszę serwować...Choć dziś przywlokłam dla J rybkę-ale tylko dlatego,że on jest fanem rybki:tak:.
Agusik78-u nas w domku to mężczyzna jest"od okien".Choć ostatnio wypucowałam drzwi do ogrodu:tak:.Ja niestety nieuświadomiona jestem co do płci Maluszka(miałam 3usg i za każdym razem Maluch pokazywał gdzie ma pokazywanie;-):-D).W przyszłym tygodniu kolejna próba-może udana,choć w naszym przypadku nie jest istotne czy to chłopiec czy ona.W końcu już parkę mamy:-).
No dobra...Lecę jak na skrzydłach do łóżeczka i życzę Wam wszystkim Mamusiom słodkich snów:tak:
Anineczka-zmieniłaś chyba zwyczaje i zaprzestałaŚ NOCNEGO SIEDZENIA PRZY KOMPUTERKU?

witam

oj jak cięzko mi szło dzisiejsze wstawanie:baffled:ale mus to mus:-(

anineczka ma ładny domek i ma nas w nosie:-)pewnie ogród doprowadza do porządku:-p

miłego dnia;-)

reklama
Dzień dobry wszystkim!!!
Muszę przyznać,że choć na dworze nie jest już tak rewelacyjnie jak w niedzielę:)cool2:),to i tak nie ma co narzekać-nie pada(właściwie tutaj jak zacznie,to nie pada a leje;-)),nie wieje silne wietrzysko...W sumie nie brzydki ten wrzesień...
MartaF-skusiłaś mnie tą huśtawko- leżaczkiem,także wczoraj zamówiłam:-).Teraz tylko czy facio zechce mi przysłać do irl:confused:Bo tak się pospieszyłam z KupTeraz,że nie zapytałam:zawstydzona/y::baffled:.
Od wczoraj Dawid ma zakaz grania-do czasu,aż ze szkoły zaczną przychodzić dobre wiadomości:sorry2:.Szkoda mi go,ale trzeba jakoś wziąć się za niego...Skoro wykonuje polecenia,rozumie-to jak ja mam to odczytywać-nie chce mu się rozmawiać:confused:Oj jakie życie musi mu się wydawać teraz brutalne;-)

Do góry