reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziendobry dziewczynki :)))
Przedewszystkim buziaczki dla wszystkich solenizantow, my tez wczoraj mielismy "urodzinki", ale nikt nie pamietal =(((:)-D Przeczytala ksiazke polecana przez Ola2in1 i ten sposob naprawde dziala, to nic ze moje serce peklo na 1000 kawalkow i caly Londyn byl postawiony na nogi, ale moj aniolek zasnol sam po 40 min walki:-D:-D:-D:-D Dzis za to ma straszna chrype i katar chyba od tego darcia, mam straszne wyrzuty sumienia i chec zabraz go dzis do nas do spania, ale musz byc twarda powiedzialam a to musze powiedziec b:tak::tak: A ile u Was zajelo to odzwyczajanie od spania z mamusia??
Znalazlam tez chilke i odwiedzilam cichociemnego:ninja2::ninja2: Jak juz dawno obiecalam. No i od dzis jestem juz "bardzo" w ciazy poplakalam sie na reklamie kredytu hipotecznego banku Millenium:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Ta piosenka i te szczesliwe rodziny biegajace po wlasnych ogrodkach i balkonach... Ehhh
I na koniec ciekawostka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181...1528011,wiadomosc.html?_ticrsn=5&ticaid=68ce2

Witajcie, nareszcie mogę coś do Was napisać.....od wczoraj tylko was czytalam, bo padła mi klawiatura:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a mężowy był w warszawie po autko(mamy nowy samochodzik hurrraa!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-))i dopiero dzisiaj mam nową klawiature wieć pisze do Was...

a no i zrobilam sobie wczoraj pazurki, odwazylam sie

I jak??zadowolona???;-);-);-)zrobilas french???

Buziaczki dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka!!!!!!

Edee czy Twoj synus tez kzyczy jak odchodzisz od niego na metr??? Mari od paru dni tak nie lubi rozlak na wiecej niz metr ze szokkk.... co anjmniej jask na filmiku Cyprysiowej....

Kanus u nas to samo:-:)-:)-(

wiesz karolinka tak patrzyla na te moje pazurki, dlugo nie mogla zrozumec o co chodzi, ale oczywiscie chciala do buzi wlozyc

Jula robi to samo:-D:-D:-D:-D

I juz sama nie wiem co jeszcze mialam napisac:sorry::sorry::sorry:

Uff, moje dziecko padlo.... Wyrwala mi dzisiaj kolejnego klawisza, spacje, i poprzestawiala cos w klawiaturze:sorry: Zamiast 'z' mam 'y', alt mi nie dziala:sorry: I jak to naprawic:zawstydzona/y: Niemezowz nie bedzie zadowolony:no::-D:-D:-D

Uff, moje dziecko padlo.... Wyrwala mi dzisiaj kolejnego klawisza, spacje, i poprzestawiala cos w klawiaturze:sorry: Zamiast 'z' mam 'y', alt mi nie dziala:sorry: I jak to naprawic:zawstydzona/y: Niemezowz nie bedzie zadowolony:no::-D:-D:-D
Heheh zeby naprawic ta zamiane x na y musisz wcisnac alt+ctrl, ale alt Ci nie dziala hehehe:-D:-D:-D:-D Chyba powinnas miec drugi po prawej str:eek:

reklama
Do góry