reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jest za 1500 zł. A Nas same mieszkanie kosztowało 1900 zł a gdzie życie i jedzenie??:-(

a niemysleliscie o wynajeciu kawalerki???? zawsze taniej wychodzi a roznica w cenie jest . a co do pracy to kuzwa placa malo a wymagania z księżyca wziete plus oczywiscie kilkuletnie doswiadczenie zapewne wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ostatnio czytalam w gazecie ze lawinowo wzrosla liczba bezrobotnych do 25 roku:szok::szok::szok: gdyz nikt nie chce zatrudniac ludzi po studiach bez doswiadczenia , kurcze nie po to zapitalasz przez kilka lat i siedzis w ksiazkach zeby pozniej..............................echhhhhhhhhhhhhh:-:)-:)-(

Dziendobry dziewczynki :)))
Przedewszystkim buziaczki dla wszystkich solenizantow, my tez wczoraj mielismy "urodzinki", ale nikt nie pamietal =(((:)-D Przeczytala ksiazke polecana przez Ola2in1 i ten sposob naprawde dziala, to nic ze moje serce peklo na 1000 kawalkow i caly Londyn byl postawiony na nogi, ale moj aniolek zasnol sam po 40 min walki:-D:-D:-D:-D Dzis za to ma straszna chrype i katar chyba od tego darcia, mam straszne wyrzuty sumienia i chec zabraz go dzis do nas do spania, ale musz byc twarda powiedzialam a to musze powiedziec b:tak::tak: A ile u Was zajelo to odzwyczajanie od spania z mamusia??
Znalazlam tez chilke i odwiedzilam cichociemnego:ninja2::ninja2: Jak juz dawno obiecalam. No i od dzis jestem juz "bardzo" w ciazy poplakalam sie na reklamie kredytu hipotecznego banku Millenium:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Ta piosenka i te szczesliwe rodziny biegajace po wlasnych ogrodkach i balkonach... Ehhh
I na koniec ciekawostka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181...1528011,wiadomosc.html?_ticrsn=5&ticaid=68ce2
mowisz na reklamie hehehhe musze ją obejrzec koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Madzienko gratulacje dla samochodziku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-Dtoz to zaszczyt bedzie jemu wozic tak dostojna pannice jak Juleczka:):tak::tak::tak:

a niemysleliscie o wynajeciu kawalerki???? zawsze taniej wychodzi a roznica w cenie jest . a co do pracy to kuzwa placa malo a wymagania z księżyca wziete plus oczywiscie kilkuletnie doswiadczenie zapewne wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ostatnio czytalam w gazecie ze lawinowo wzrosla liczba bezrobotnych do 25 roku:szok::szok::szok: gdyz nikt nie chce zatrudniac ludzi po studiach bez doswiadczenia , kurcze nie po to zapitalasz przez kilka lat i siedzis w ksiazkach zeby pozniej..............................echhhhhhhhhhhhhh:-:)-:)-(

Wiesz w kawalerce nie zmieścimy się z dzieckiem i 2 Dogami Niemieckimi.
Zresztą kawalerka wcale nie wychodzi o wiele taniej od 2 pokoi.

Wiesz w kawalerce nie zmieścimy się z dzieckiem i 2 Dogami Niemieckimi.
Zresztą kawalerka wcale nie wychodzi o wiele taniej od 2 pokoi.
wiesz Kasiu, my wynajmowalismy przez 2 lata na woli i placilismy tylko 900zl, i wiem ze teraz ten gosciu tez bierze tyle kasy, bo to jest jedny pokoj, no tylko ze co zrobic z pasami:eek:i oto jest pytanie,

a i wiesz co marzycielko, nasz znajomy pracuje w bankowosci i zarabia 2500 do reki, zaznacze, ze mlody facet bez doswidczenia, wiec moze niech twoj maz nadal szuka w wawie, bo i ty i on na pewno szybciej cos w stolice znajdziecie, jak bedziecie pewni ze straczy wam na zycie na mieszkanie, to wtedy mozecie jechac do wawy

Witajcie, ja od rana robie porzadki w szafie Julci...o maskara ile mam rzeczy za małych:szok::szok::szok::szok:a że ja "chomik"to skladam...ale dzisiaj wziełam się i wynosze wszystkie za male ubranka!!!!!

Madzienko gratulacje dla samochodziku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-Dtoz to zaszczyt bedzie jemu wozic tak dostojna pannice jak Juleczka:):tak::tak::tak:

Dzieki Tygrysku, bardzo ciesz e sie ze w koncu udalo sie go kupic i odzyskam moje autko:-D:-D:-D:-D

Tygrysku kiedy wracasz do pracy???

:szok::szok::szok::szok::szok:

Zapomnialam jeszcze pogratulowac Mariczce trzeciego ząbka:tak::tak::tak::tak:

I wszystkiego najlepszego dla Juleczki i Mateuszka!!!!

reklama
Do góry