reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Hej dziewczyny wstawiam w końcu zdjęcia kącika mojej córci:-):-)
A co do wstążek i innych paciorków stanowczo mówię nie.

Załączniki

• Zdjęcie013.jpg
    Zdjęcie013.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 107
  • Zdjęcie014.jpg
    Zdjęcie014.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 102
  • Zdjęcie015.jpg
    Zdjęcie015.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 99
  • Zdjęcie016.jpg
    Zdjęcie016.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 99
Dziewczyny, czy możecie mi doradzic jaka kupic poduchę do karmienia. Przy Damianku nie miałam ale teraz jest konieczna i nie wiem na co zwracac uwagę przy wyborze.:sorry:
Ja mam fasolkę motherhood ale u mnie w szpitalu napisali że może być zwykły jasiek ;-)

Hej dziewczyny wstawiam w końcu zdjęcia kącika mojej córci:-):-)
Ślicznie :-):-):-)

byłam dziś z moją Mamcią na zakupach. ale się obkupiłyśmy :-D:-D:-D Mamcia zafundowała nam materacyk (padło jednak na kokos-pianka-gryka), dwa prześcieradełka, wanienkę, stojaczek do wanienki, paczkę pieluszek terowych i paczkę flanelowych :-) a ja dodatkowo kupiłam dwie paki pieluch jednorazowych (jedne pampersy, jedna happy, bo ja ogólnie lubię bellę), butelkę do karmienia - i tu uwaga, mój Mężuś wyczaił takie butelki LOVI które symulują matczyną pierś, zestaw do paznokietków Canpola, 2 czapeczki bawełniane, Linomag, krem Bambini, mydełko Bubchen do kąpieli i dla mnie podkłady Seni. tak więc większość rzeczy już mam. czekam dalej na info ze sklepu z allegro, w którym w czwartek złożyłam zamówienie na fotelik i całą resztę, bo jeszcze się do mnie nie odezwali. ale tłumaczę sobie to tym, że zamawiałam w czw po południu, więc daję im 2 dni robocze (pt, pon) na skompletowanie zamówienia i poinformowanie mnie o kosztach przesyłki. jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek będzie do odebrania wykładzina i będę mogła w końcu wszystko urządzić :-) poprać ciuszki, pieluszki i ułożyć w komodzie :-)

co do przesądów - sorry, ale ja mam podejście naukowe do świata i do życia :-p

Guziczku - b.ładny kącik - pierwsza klasa,też się nad tą komodą w Ikei zastanawiałam,ale kupiłam inną - wkleję zdj jak ją złożymy.

Aha-co do kokardek-nie wiem,nie zastanawiałam się w sumie nad tym...A drewniany aniołek będzie nad łóżeczkiem synka na bank.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry