reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

JAGna niestety naczczo ma być maluszek, pytałam dzisiaj jak dzwoniłam do laboratorium, ja tez mam ponad 70 km do Poznania będziemy musieli wstac wcześnie i od razu jechać bez sniadanka:szok:, a znając mojego małego to będzie wołał mniam mniam cały czas ale mam nadzieję, że szybko to załatwimy, butla mleka bedzie czekac od razu po badaniach!!!:tak:
Nina, znalazłam przychodnię prywatną w Lubinie, która robi te badania:-) Nie muszę małej ciągnąć 70km na czczo a tylko 18km. Tylko badanie kosztuje 65zł, a trzeba 3 przeciwciała zrobić:wściekła/y:, ale coś za coś. Jedziemy w poniedziałek i na wizytę u lekarza pójdziemy z wynikami, tak nam radzi pediatra.
A mówili Ci ile trzeba na wyniki czekać???
A, i poszukaj może macie gdzieś przychodnię która robi takie badania.
Butla ukoi nerwy po pobraniu krwi;-)

reklama
jagna szukałam wszędzie w poblizu, badanie IgA i IgE robia blisko ale my mamy jeszcze AGA IgA i AGA IgG a te robia tylko w Poznaniu, wiem, że na te 2 pierwsze czeka się 7-14 dni mój lekarz mi tez mówił, że sie dłuho czeka na nie. jak ja policzyłam to za wszytsko zapłacę 123 zł niestety.....

jagna szukałam wszędzie w poblizu, badanie IgA i IgE robia blisko ale my mamy jeszcze AGA IgA i AGA IgG a te robia tylko w Poznaniu, wiem, że na te 2 pierwsze czeka się 7-14 dni mój lekarz mi tez mówił, że sie dłuho czeka na nie. jak ja policzyłam to za wszytsko zapłacę 123 zł niestety.....
Mi wyjdzie gdzieś 300zł:szok::szok: ale jak mam zatankować auto i męczyć dziecko to wole to zapłacić. Te badania co piszesz też zrobią mi u nas. Właściwie to u nas pobiorą krew i wyślą ją do Wrocka, ale już nie muszę tam z dzieckiem jechać.
Pawimi to może powiedz też, że na mnie kolej;-):-D
Bo mieszkanko upatrzone mamy tylko właściciel wyprowadzać się nie chce:wściekła/y: mówi że może na wiosnę:-(

laski co tu tak pusto!!! Salik a ty gdzie jesteś????:rofl2:

bylismy dzisiaj na badaniach w poznaniu mały głodny biedaczek, jadł dopiero o 9.30 tyle to trwało wszędzie trzeba czekać, jeszcze mojemu ojcu musielismy cos załatwić wiec w domu bylismy o 15 dopiero:szok::szok::szok:
wyniki badń za 3 tygodnie:no:

a jutro na grzybki maszerujemy!!!:laugh2:

laski co tu tak pusto!!! Salik a ty gdzie jesteś????:rofl2:

bylismy dzisiaj na badaniach w poznaniu mały głodny biedaczek, jadł dopiero o 9.30 tyle to trwało wszędzie trzeba czekać, jeszcze mojemu ojcu musielismy cos załatwić wiec w domu bylismy o 15 dopiero:szok::szok::szok:
wyniki badń za 3 tygodnie:no:

a jutro na grzybki maszerujemy!!!:laugh2:
Myślałam że po wecendzie się nie doczytam tyle napiszecie a tu cisza:szok:
To super, że się dostaliście. Bo koleżanka chce zrobić te badania, to musi czekać aż do lutego, takie odległe terminy są we Wrocławiu. A prywatnie nie chce iść. My wczoraj też byliśmy z małą na pobraniu krwi i u lekarza po skierowanie do poradni.
W niedzielę u nas było bardzo ciepło mała biegała na krótki rękaw, tylko na spacer do lasu ubrałam ją w coś dłuższego. Wyszalała się, a wieczorem był gril i my się wyszaleliśmy grając w siatkę:-D

Jagna pewnie jak robiłabym te badania normalnie na kase chorych to też bym czekała ale niestety nie ma czasu na czekanie bo tu chodzi przecież o zdrowie małego, w sumie jest już poprawa kupki 2 dziennie i juz przyutył 0,5 kg :-D bardzo sie cieszę jeszcze tylko niepewność co do wyników badań:no:

a z grzybków dzisiaj nici deszcz leje od wczoraj, niech pada bo wysyp w lesie będzie duży:tak: pójdziemy jutro

Witam rzeczywiscie cisza tutaj ,unas pogada do d... pada i zimno.Wczoraj bylismy u endokrynologa i jak narazie Amelka rozwija sie prawidłowo i 15 lutego mamy dopiero wizyte,bedzie miała robione badania na wiek kostny.Czy ktoś z was wie cośna ten temat?
A to fotki moich dziewczyn

Załączniki

• moje córeczki.jpg
    moje córeczki.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 35
  • mela.jpg
    mela.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry