reklama
Ja dziś w kiepskim humorze... wszystko dlatego, że są problemy z obroną...Eh, szkoda co gadać. Wczoraj już się tak denerwowałam, że aż brzuch mnie zaczął bolec i musiałam leżeć! Dziś nie jest lepiej, moja promotorka daje mi popalić (stara panna!) a w dodatku przez to nie jestem w stanie się uczyć - nic nie umiem! Wczoraj niby się uczyłam - a dzisiaj próbowałam coś powtórzyć i odpowiedzi na ani jedno pytanie nie mogłam wydusić!
Czuje, że jak już mnie dopuszczą do obrony to to będzie moja życiowa porażka!
kalina82 3mamy kciuki!
Ilonaa uważaj na siebie! I troszkę zwolnij kochana!
Majsii gratuluje 20 tygodnia na suwaczku (bo w praktyce to rozpoczyna Ci się 21 tc - tak mi tłumaczył lekarz i wszystkie wyliczenia czy badań czy USG wskazują takie coś!)
Napiszę SMS-a do Kaliny
Majsii – to cudownie że już niedługo bedzi e miał kto Ciebie wspierać (tak na miejscu)
Kejt82-co to za kryzys przechodzisz kochana?? Zaręczam, że ja Ciebie z pewnością nie ignoruję i myślę że inne dziewczyny tez nie. Ściskam mocno – oczywiście nie brzuszek!!
Marga82- trzymam kciuki za usg, czekamy na wieści i tez myśle że pokaże płeć dzidziuś..
Edyta 01- lekarze wiedzą jakie można przyjmowac w ciąży antybiotyki – więc nic się nie przejmuj tylko lecz i kuruj, żeby nic Cię nie bolało – bo jak Ciebie boli to i maleństwo to czuje.
Gucha90 – no pewnie ze odpoczynek jest dobry, mój mąż bardzo często jeździ w delegacje to tez odpoczywamy od siebie (i nie mamy kiedy się kłócić)- a potem jaki każdy stęskniony …
Kejt82-co to za kryzys przechodzisz kochana?? Zaręczam, że ja Ciebie z pewnością nie ignoruję i myślę że inne dziewczyny tez nie. Ściskam mocno – oczywiście nie brzuszek!!
Marga82- trzymam kciuki za usg, czekamy na wieści i tez myśle że pokaże płeć dzidziuś..
Edyta 01- lekarze wiedzą jakie można przyjmowac w ciąży antybiotyki – więc nic się nie przejmuj tylko lecz i kuruj, żeby nic Cię nie bolało – bo jak Ciebie boli to i maleństwo to czuje.
Gucha90 – no pewnie ze odpoczynek jest dobry, mój mąż bardzo często jeździ w delegacje to tez odpoczywamy od siebie (i nie mamy kiedy się kłócić)- a potem jaki każdy stęskniony …
Majsii
Fanka BB :)
Oj Rechotku a dlaczego tak ?
Na pewno Cię dopuszczą trzeba w to wierzyć bo dobre mysli przyciągją dobre zdarzenia ;-)Witajcie!
Ja dziś w kiepskim humorze... wszystko dlatego, że są problemy z obroną...Eh, szkoda co gadać. Wczoraj już się tak denerwowałam, że aż brzuch mnie zaczął bolec i musiałam leżeć! Dziś nie jest lepiej, moja promotorka daje mi popalić (stara panna!) a w dodatku przez to nie jestem w stanie się uczyć - nic nie umiem! Wczoraj niby się uczyłam - a dzisiaj próbowałam coś powtórzyć i odpowiedzi na ani jedno pytanie nie mogłam wydusić!
Czuje, że jak już mnie dopuszczą do obrony to to będzie moja życiowa porażka!
kalina82 3mamy kciuki!
Ilonaa uważaj na siebie! I troszkę zwolnij kochana!
Majsii gratuluje 20 tygodnia na suwaczku (bo w praktyce to rozpoczyna Ci się 21 tc - tak mi tłumaczył lekarz i wszystkie wyliczenia czy badań czy USG wskazują takie coś!)
Napiszę SMS-a do KalinyNiech wie, że jesteśmy z nią!

A z tym moim terminem to hmmmm to co podałam za ostatnią menstruacje to raczej było plamienie i wszystkie inne badania łacznie z USG wskazują, że nie był to okres a właśnie plamienie i zaczynał by mi się teraz 24 tc ale już nic nie gmatwam lekarz o tym wie i się śmieje, że będzie miał przebojowy miesiąc w oczekiwaniu na telefon bo mam termin porodu od końcówki stycznia do 19 lutego
+/- i tak zawsze jest 2 tygodnie więc się zobaczy co to będzie :-)_Pysia_
ja też, bo wczoraj laski się rozpisały jak to w ciązy się źle sypia i mój organizm sięza bardzą ta sugestia przejął...
Może masz kaca - może np. sąsiad popił i się nawdychałaś oparów alkoholowych
Majsii
To nie ładnieja też, bo wczoraj laski się rozpisały jak to w ciązy się źle sypia i mój organizm sięza bardzą ta sugestia przejął...
Ja sypiam raz normalnie raz się budzę co godzinę ale śpijmy puki możemy bo po porodzie to czeka nas wieeeeeele nieprzespanych nocek 
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
A miałaś tylko troszkę poszaleć z ziemniaczkami

reklama