reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
co do malowania paznokci- do pracy nie malowalam bo kreda a raczej wapno powoduja ze lakier szybko odpada. Szkoda mi było codziennie meczyć je zmywaczem. Potem nie malowałam bo i tak miałam krótkie. pomalowałam sobie na ślub i tyle. teraz nie moge ich odchować. strasznie mi sie łamią. Nie mam pojęcia czemu. Dlatego mam obcięte krótko i tylko wypolerowane.

Musze sobie włosy pofarbować. Mam takie odrosty ze zaczynam sie siebie bać w lusterku.
Mam to samo niby biorę masę witamin i zdrowo się odżywiam, a moje paznokcie dotrzymały tylko na ślub, a potem zaczęły się łamać jeden po drugim i zapuścić teraz nie mogę:-( makasakra jakaś totalna:eek: chociaż u nóg mam ładne zadbane i pomalowane:-D Tylko do swojego wglądu bo półbuty noszę to sobie wieczorami we wannie podziwiam:-p

Gucha wiesz leczyć się to nie wstyd, gorzej się nie leczyć :-D:-D:-D:-D Nie no kumam z tym AA inaczej dwójeczka, bo jedyneczka to siusiu a dwójeczka to klocuszek hahah

Rozumiemy rozumiemy :D Smacznego :D

Co do zapachów rożnych rzeczy to mi się wręcz słabo robi jak czuje jakieś perfumy itd ale to zawsze tak miałam :-p

Za to coś mi się ze skórą stało i mogę się myc tylko w szarym mydle :eek: bo od innych rzeczy robi mi się swędząca skóra :eek:
Majsii ja do kapieli wlewam sobie troche oliwki bambino dla dzieci, a jak myje sie pod prysznicem to na mokrą skórę nakładam tą oliwkę i dopiero potem lekko wycieram ciało. przestało swędziec.
Tyle ze Ty mozesz miec uczulenie na składniki kosmetyczne. spróbuj kupic cos hypoalergicznego w aptece

Ale wiecie co, ostatnio co ranek budzę się z zaschniętą buzią tzn gardłem...masakra nie wiem dlaczego tak jest, a przecież w nocy jak lecę zrobić siusiu, to jeszcze sobie łyknę zawsze wody magnezowej...hmm. W ogóle ja jeszcze w pipidżamie siedzę, wyro rozwalone, pies czeka, aż łaskawie z nim wyjdę, jeszcze sobie chłopak poczeka a popołudniu na szczepienie z nim muszę pomykać...może przy okazji coś dla siebie znajdę

Laseczki, ja na razie lecę bo jadę odwiedzić moje koleżanki w pracy, bo mnie ostatnio pipki ochrzaniły równo, że za rzadko je odwiedzam i już zapomniały jak wyglądam więc jadę po rozgrzeszenie :-D Wrócę później baaaaj ;-) I błagam ważcie słowa bo potem nie nadrobię waszych esejów :tak: A szkoda byłoby coś ominąć :tak:

cmok cmok
11_9_17[1].gif

Nie no kumam z tym AA inaczej dwójeczka, bo jedyneczka to siusiu a dwójeczka to klocuszek hahah

Eeeeeej a widziałyście jakiego pięknego glittterka zrobiłam? Tymi tu oto własnymi ręcami zrobiony ;) Dumne jesteście ze mnie????? :D hahaahha

no lecę się oporządzić, piesy wyprowadzić, koszula mężowi już wyprasowana, dupkę umyć, wystylizować się na Marylin Monroe i mogę jechać podbijać męskie serca. Nooo właśnie dziś ten dzień chłopa więc cuś trza wymyśleć dla tego mojego knurka kochanego :D bbaaajjjjjjjj

reklama
Ja chcę do domu... Nie chce mi się tu siedzieć, a w domku bym zrobiła coś pożytecznego ( chyba:-p ).

Wiecie że mamy 15 dziewczynek i 12 chłopców. Ciekawe czy więcej będzie dziewuszek czy chłopczyków. Statystycznie rzecz biorąc więcej rodzi się panienek, ale nigdy nic nie wiadomo :-D

Do góry