reklama
ja juz sie spoznilam z tym zeby zyczyc powodzenia...ale tu tyle kciukow bylo ze napewno pomogly, jesli ich potrzebowala, bo byla pewnie swietnie przygotowana.
Jem zupe brokułową i wiecie co? bardzo sie boje bo mam dzis usg wiec jak bedzie mi jezdzil po brzuchu to bede prutać <zawstydzony>
w ciąży jesteś wolno ci puszczać czadzik....
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Nie martw się będzie dobrzeja juz sie spoznilam z tym zeby zyczyc powodzenia...ale tu tyle kciukow bylo ze napewno pomogly, jesli ich potrzebowala, bo byla pewnie swietnie przygotowana.
Jem zupe brokułową i wiecie co? bardzo sie boje bo mam dzis usg wiec jak bedzie mi jezdzil po brzuchu to bede prutać <zawstydzony>
I oto cała nasza Najeli
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
ja zrobiłam lepszy numer z pomalowanymi paznokciami - leżałam w szpitalu z pomalowanymi tylko pierwsyzmi trzema u każdej stópki
po prostu kilka dni przed byłam na weselu, nie miałam za dużo czasu ani siły, a z butów wystawały tlyko dwa palce, więc pomalowałam 3 na wszelki wypadek
a potem tak leżałam na badaniach z syrkami w górze
a w ogóle to-***** ***** *****!!!!!!!!!!ja Was przepraszam bardzo, ale znowu była krew..czysta czerwona krew ze skrzepami podcierałam się parę razy jak przy okresie

plus ból brzucha... na razie leżę i się uspokoiło i tylko plamię więc czekam do wieczora do badania ale jak wróci to mam dzwonić po karetkę

dobrze że czuje jak Mały się wierci to jestem spokojniejsza, tzn tylko się na to po****** łożysko wkurwiam a nie rozpaczam!!!!
po prostu kilka dni przed byłam na weselu, nie miałam za dużo czasu ani siły, a z butów wystawały tlyko dwa palce, więc pomalowałam 3 na wszelki wypadek
a potem tak leżałam na badaniach z syrkami w górze
a w ogóle to-***** ***** *****!!!!!!!!!!ja Was przepraszam bardzo, ale znowu była krew..czysta czerwona krew ze skrzepami podcierałam się parę razy jak przy okresie

plus ból brzucha... na razie leżę i się uspokoiło i tylko plamię więc czekam do wieczora do badania ale jak wróci to mam dzwonić po karetkę

dobrze że czuje jak Mały się wierci to jestem spokojniejsza, tzn tylko się na to po****** łożysko wkurwiam a nie rozpaczam!!!!reklama
Tygryneczko, Skarbie, ale malutki się wierci i to jest najważniejsze, jest zdrowy i silny i wszystko jest ok!!
Wiem, że miałaś, nadzieję, że plamienie nie wystąpi już wcale, ale co zrobić, mnie brzuszek też pobolewa po prawej stronie tak lekko kuje, pocieszam się, że macica sie rozszerza i wszystko jeest w porządku.
I wiem, że łatwo mówić, żebyś się nie denerwowała, ale się nie denerwuj, mały się rusza i daje ci do zrozumienia, że jest wszystko w jak najlepszym porządku i że masz być spokojna:*
Wiem, że miałaś, nadzieję, że plamienie nie wystąpi już wcale, ale co zrobić, mnie brzuszek też pobolewa po prawej stronie tak lekko kuje, pocieszam się, że macica sie rozszerza i wszystko jeest w porządku.
I wiem, że łatwo mówić, żebyś się nie denerwowała, ale się nie denerwuj, mały się rusza i daje ci do zrozumienia, że jest wszystko w jak najlepszym porządku i że masz być spokojna:*