reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Oczywiscie nic nie wiem ... nie mam juz sił do państwowych lekarzy , ani pieniedzy na prywatnych ... zrezygnowana , zła i zawiedziona ... ide sobie ...

reklama
ja też dostałam jedyneczki, ale o tym nie pomyślałam, żeby powysyłać na innych te pieluchy hiihihih, ja mam inną propozycję, może zrobię nam nowy temat, gdzie bedziemy sie informowały o takich akcjach promocyjnych, spotkaniach itd...bo tu może to umknąć w nadmiarze postów;-)a tak każda będzie mogła skorzystać z różnych promocji, każda z nas czasem na coś trafia itd. ;-)
Bardzo dobry pomysł :D Ja kiedyś to w ogóle byłam maniakiem próbek :p czasem wystarczyło maila do firmy napisać i jakie fajne rzeczy się dostawało :D Więc zakłądaj watek Kochana :D

Nic sie nie stało ... Mój lekarz na poprzedniej wizycie powiedział ze dzisija poznam plec i bedziemy mierzyc malucha ... i dzisiaj zmienił zdanie i powiedział ze za miesiac ...

Oczywiscie nic nie wiem ... nie mam juz sił do państwowych lekarzy , ani pieniedzy na prywatnych ... zrezygnowana , zła i zawiedziona ... ide sobie ...

Znachorku co się dzieje kochana??? Co z tymi lekarzami???

Już doczytałam...wiesz u mnie wczoraj było podobnie...miałam mieć usg i prawdopodobnie poznalibyśmy płeć, ale lekarz stwierdził, że nie zrobi tylko posłuchaliśmy serduszka, a na następnej wizycie za 3 tygodnie dokładnie pomierzy Maleństwo no i powie jaka płeć, jeśli Maluszek okaże co tam ma...

Ostatnia edycja:
aha nie wiem czy zwróciłyscie uwagę, w nowym "M jak mama" jest informacja, ze centrum diagnostyka organizuje spotkania i konsultacje dla kobiet w ciąży z upominkami;-), w Poznaniu będzie takie spotkanie 8.10 w hotelu Polonez, a reszte miast mozna sprawdzić w necie, nie mam gazety przy sobie to teraz dokładnie nie powiem, ale ja na pewno idę, moze jakieś Poznanianki też pójdą????
Druga rzecz to na stronie www.papmerspremium.pl możecie wypełnić formularz i otrzymać darmowe próbki nowych pieluch pampers:-) mama własnie mi przyniosła ze skrzynki:-) w miejscu gdzie trzeba wpisać hasło wpiszcie: ekspert:-)

fajna rzecz takie akcje, Kaasiorku jak będziesz szła do Poloneza a ja nadal będę w ciąży i na chodzie to mogę iść z Tobą???!! fajna rzecz, a watek tez super! wczoraj widzialam ulotke ze cos podobnego bylo w olsztynie wraz z pokazem mody, joga dla ciezarnych itp takie darmowe warsztaty...
pampersy tez mam, musze teraz wykorzystac pomysl Majsi by porozsylac na rodzine :-D
humor troche mi sie poprawil, krwawienie znowu przeszlo w plamienie, za 2,5 godz lekarz, nie moge sie doczekac...

hej dziewczynki, kurde jestem przeziębiona:-:)-:)-(bolałao mnie gardło i od wczoraj mam straszny katar:-:)-( nic nie moge na to brac podobno, tzn babka w aptece dala mi pastylki do ssania homeopatyczne, biore rutinoscorbin ...i tyle:-(boje sie o dzidzie, najpierw stres, teraz przeziebienie, wierci sie strasznie w brzusiu mam nadzieje ze wszystko oki:-( któras za was przeszła przeziębienie????

Kochana, ja przeszlam...spokojnie...kladz sie do lozka i lez...grzej sie...ja pilam hektolitry herbaty z miodem i cytryna, smarkalam jak dzikus...krwotoki z nosa mialam za kazdym razem...ale przetrwalam to i moj synek tez...pilam herbate za herbata...do kazdej 2 duze lyzki miodu i pol cytryny...mozesz tez jesc duzo czosnku,,,wszystko co naturalne....ale przede wszystkim lez i sie wygrzewaj...a masz temperature????

ja zrobiłam lepszy numer z pomalowanymi paznokciami - leżałam w szpitalu z pomalowanymi tylko pierwsyzmi trzema u każdej stópki :-D po prostu kilka dni przed byłam na weselu, nie miałam za dużo czasu ani siły, a z butów wystawały tlyko dwa palce, więc pomalowałam 3 na wszelki wypadek:-D a potem tak leżałam na badaniach z syrkami w górze:-D

a w ogóle to-***** ***** *****!!!!!!!!!!ja Was przepraszam bardzo, ale znowu była krew..czysta czerwona krew ze skrzepami podcierałam się parę razy jak przy okresie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:plus ból brzucha... na razie leżę i się uspokoiło i tylko plamię więc czekam do wieczora do badania ale jak wróci to mam dzwonić po karetkę:no::no::no: dobrze że czuje jak Mały się wierci to jestem spokojniejsza, tzn tylko się na to po****** łożysko wkurwiam a nie rozpaczam!!!!

Faktycznie udalas sie z tymi pazurkami...hahaale co kogo obchodzi jak se paznokcie pomalowals...
A co do tego plamienia to nawet tak nie mow...wszystko sie ulozy...i sie nie denerwuj...bedzie dobrze:)
o prosze, to swietny pomysl...a ja nieopatrznie zapytalam mojego M. rano czy z okazji dnia chlopaka ma specjalne zyczenia obiadowe...a on, ze zeberka w sosie....o rany....wymyslil ;-) wiec teraz bede sie bujac z zeberkami:szok:
A moj skarb nie ma zielonegho pojecia o dniu chlopaka i niech tak zostanie...

niestety nie zobaczymy Najeli w tvn24...a ja juz popcorn kupiłam i kasety video by ją nagrać... ale cóż na pocieszenie mamy... ZALICZONĄ OBRONĘ NA 4!!! serdecznie gratulacje dzielna mądra Lutóweczko :tak::tak::tak: masz prawo wypić dzsiaj puszkę coli:-p
Najeli GRATULACJE!!!!!!!!!!
a ja wyłączam lapka i próbuję zasnąć bo plamienie znowu przeszło w krwawienie i zaraz zacznę wariować już mężowi zaczęłam dawać wytyczne żeby w szpitalu mówił że jestem w 22 lub 23 tygodniu żeby w razie czego wydali nam ciałko żebyśmy pochowali ***** chyba się rozklejam dobra czekam na wizytę a teraz śpię niech to po****** łożysko wróci tam gdzie jego miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie denerwuj sie kochana lez i sie nie ruszaj...kuzwa teraz to i ja sie denerwuje...a z tym cialkiem to zes wyjechala...w dupe ci przyllozyc???nawet tak nie gadaj gluptasie...

moj Mark nie jest swiadomy, ze dzien chlopaka istnieje.. :rofl2:.i nie bede go w tym roku z tej nieswiadomosci leczyc..hehe wiem, wiem..wstretna jestem...:-p

Good4U moj teaz nie ma zielonego pojecia

reklama
Nic sie nie stało ... Mój lekarz na poprzedniej wizycie powiedział ze dzisija poznam plec i bedziemy mierzyc malucha ... i dzisiaj zmienił zdanie i powiedział ze za miesiac ...

Kurcze to przykre jest, ale pociesze Cię - ja chodzę prywatnie, miałam już kilka usg i wcale nie znam wymiarów maluszka ani tak naprawdę płci dziecka. Jakieś 2 tyg. temu robiła mi doktorka usg .Płacę za wizytę+ usg 150 zł i na tej wizycie tylko główkę zmierzyła i tyle, powiedziała, że miała nożkę, ale jej uciekła.Wysłała mnie na usg genetyczne 3d i idę 7 października, więc licze że tam sie wszystkiego dowiem. Też pytałam doktorkę o płeć, ale chyba nie widziała, bo mi nie powiedziała. Ogólnie to lubię ją i cenię jako doktorkę i tak bardzo się tym nie przejmuję, bo wiem że w tym 3 d to powinno byc widać - na to liczę - a jak nie to dopiero się wkurzę (tez chcę wiedzieć co za dzidziuś we mnie jest).

Najeli - gratulacje!!!
Tygrynko kochana bądź silna!!! Trzymaj się. Wierzę że będzie ok.

Ostatnia edycja:
Do góry