reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Anne nie przejmuj sie :) moge po sobie powiedziec ze nie zwracamy tu uwagi na wiek, na szczęscie.
ślicznie masz juz 3 dzieciaczków. A teraz juz wioesz kto zamieszkuje w Twoim brzuszku?
to moje pierwsze, ale chcielibyśmy z męzem 2 na pewno albo i troje. Tylko nie wiem czy mi czasu starczy.

reklama
dwa tygodnie temu miałam wizytę,myślałam,że już będę widziała,ale niestety-dzidziuś był bardzo aktywny,nie doczekalismy się,by sie uspokoił i nie wiem-może za dwa tyg.przy kolejnej wizycie-mój lekarz robi mi usg na każdej wizycie.:tak:
Tak,mam trójkę dzieciaczków :chłopca i dwie dziewczynki(12,10 i 7lat),więc każdy wróży mi drugiego chłopca-do pary,ale ja najbardziej marzę o tym,by dzidzia była zdrowa-choć przyznam,że dziewczynki jako noworodki były dużo spokojniejsze od chłopca:tak:

u mnie w rodzinnem domu jest nas czworo - 3 dziewczyny i chlopak. ja jestem najstrsza i podobno mój tato oszalał jak sie dowiedział ze urodził mu sie corka. a potem był tak przejęty ze jak poszedł mnie zarejestrować to miałam być Aneta, tacie sie pokręciło , jak go pani zapytala to nie iwem jakim cudem wydukał agnieszka Anita i tak zostało. Agnieszka to podobno przez urzędniczkę, która mu to podpowiedziała.
Fajnie miec juz takie duże dzieciaczki :-)

Wróciłam :-) Doktorek powiedział że na 100% to Milenka :-D Ale jestem szczęśliwa :-) Ale dziadówa jedna nie chciała z nami do końca współpracować, bo lekarz włączył $D i chciał mi pokazać jak teraz wygląda a ona spała na brzuchu (tak jak mamusia:-p) i w dodatku główkę odwróciła w drugą stronę. Mogę tylko powiedzieć że łepetynkę ma śliczniutką okrąglutką :-p

Umielbiam Śmierć Szczurów. Zawsze jak go sobie wyobrazam to mi sie śmiać chce. Śmierć tez jest dobry - jak próbował zrozumieć o co chodzi z kawałami, no i jego koń Pimpuś :). No i Gardło sobie podrzynam :). Uwielbiam te ksiązki mogłabym je czytac w kółko. Zaczełam już je zbierać, ale narazie tylko kilka w kolecji

Ja właściwie czytam na bieżąco :) Fakt że w"kolekcji" mam tylko z 10 części bo większość to :D ale marzę o całej serii :)))

lata to, żeby pająki miały co jeść:eek:
Noooo no właśnie.... jakby to lajające wytruć to pająki nie miałyby co jeść i by zdechły :D - i tu apel do dziewczyn nie bojących się latającego robactwa - KILLIM!!!!!!:-):-)

Anisen napisała:u mnie w rodzinnem domu jest nas czworo - 3 dziewczyny i chlopak. ja jestem najstrsza i podobno mój tato oszalał jak sie dowiedział ze urodził mu sie corka. a potem był tak przejęty ze jak poszedł mnie zarejestrować to miałam być Aneta, tacie sie pokręciło , jak go pani zapytala to nie iwem jakim cudem wydukał agnieszka Anita i tak zostało. Agnieszka to podobno przez urzędniczkę, która mu to podpowiedziała.
Fajnie miec juz takie duże dzieciaczki :-)[/QUOTE]

No,a ja właśnie mam to imię-Aneta:-D. A duże dzieczaki fajnie mieć,tylko jak po 7miulatach dowiadujesz się,że znów będziesz mamusią to trochę szok:szok:,ale miły szok,zwłaszcza jak wszyscy to akceptują,ale wszystkiego się juz zapomniało jak to było:tak:

shingle- gratuluję córuni!!!:-)... i troszeczkę zazdroszczę:-D

Wróciłam :-) Doktorek powiedział że na 100% to Milenka :-D Ale jestem szczęśliwa :-) Ale dziadówa jedna nie chciała z nami do końca współpracować, bo lekarz włączył $D i chciał mi pokazać jak teraz wygląda a ona spała na brzuchu (tak jak mamusia:-p) i w dodatku główkę odwróciła w drugą stronę. Mogę tylko powiedzieć że łepetynkę ma śliczniutką okrąglutką :-p

Super, Kochaniutka, że zobaczyłaś Milenkę...tylko że wiesz co...mi Milenka chodzi od 2 tygodni jeżeli chodzi o imię, jeżeli będzie córcia, nie będziesz na mnie zła? Ani Milenka?:-D

A ja do pająków nic nie mam, bo mi jest ich żal:-D Naprawdę...siedzą sobie w tych rogach, takie biedne, bez przyjaciół, głodne, bo wyglądają jak takie niedożywione pajączki...i ogólnie nikt ich nie kocha...ALE JAK JE WIDZĘ TO SPIERDZIELAM DO DO POKOJU:-D I proszę mamę, żeby go wystawiła na balkon:sorry:

dzięki,w sumie to czuję sie bardzo młodo,ale "parę dzidziusiów":szok: pozostanę raczej przy tej uroczej czwóreczce:-)
prawdę mówiąc to właśnie ciąża w moim wieku naprawdę odmładza,no i to jest wiek odpowiedni na zakończenie tego etapu w życiu kobiety-choć wiele kobiet w tym wieku rodzi swoje 1sze dziecko-ale z medycznego punktu widzenia 34-to już troszkę późno na pierwsze kroki w macierzyństwie.
Żartowałam ale oczywiście zawsze możesz zmienić zdanie;-):-)
u mnie w rodzinnem domu jest nas czworo - 3 dziewczyny i chlopak. ja jestem najstrsza i podobno mój tato oszalał jak sie dowiedział ze urodził mu sie corka. a potem był tak przejęty ze jak poszedł mnie zarejestrować to miałam być Aneta, tacie sie pokręciło , jak go pani zapytala to nie iwem jakim cudem wydukał agnieszka Anita i tak zostało. Agnieszka to podobno przez urzędniczkę, która mu to podpowiedziała.
Fajnie miec juz takie duże dzieciaczki :-)
Tata mojej przyjaciółki też ją zrobił Anitą, a miała być Aneta:-D

Ja już w domu:-) jem kanapki potem coś ugotuje jak wrócimy;-) lecimy sofe ostatecznie wybrać:-)

reklama
Do góry