reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra ja byłam dzisiaj u nas w tesco i takich kombinezonów nie było :no::no: superowy :tak::tak::tak:
chociaż ja już mam, więc pewnie bym się tylko uśliniła i poszła stamtąd...

Medeuska - cudnie!!! Napracowaliście się niesamowicie i efekty widać :tak::tak:
A panele to jaki 'wzór'? my dość podobne wybraliśmy i widzę że całkiem ładnie się prezentują:tak::tak::-D:-D

reklama
Catedra ja byłam dzisiaj u nas w tesco i takich kombinezonów nie było :no::no: superowy :tak::tak::tak:
chociaż ja już mam, więc pewnie bym się tylko uśliniła i poszła stamtąd...

Medeuska - cudnie!!! Napracowaliście się niesamowicie i efekty widać :tak::tak:
A panele to jaki 'wzór'? my dość podobne wybraliśmy i widzę że całkiem ładnie się prezentują:tak::tak::-D:-D
wzór dąb coś tam:-D

jeszcze łóżecxko czeka na tą zasłonke na d ół żeby nie było widac szpary miedzy szufladą a materacykiem- ale babcia musi uszyc:rofl2:

i jeszcze sie fotki ładują:confused2::confused2::confused2:

Nam też same dęby wpadały w oko :-D:-D a że w promocji był taki antico, czy coś takiego, nie za ciemny, i też z takimi słojami to się zdecydowaliśmy :tak::tak::tak: bo jak są takie słoje i sęki to tak nie widać że podłoga brudna, jakby się o parę dni za długo nie umyło :-p:-p:-p:sorry::sorry::-D:-D:-D

A pokoik malutki, nasz najmniejszy w nowym też taki, akurat dla dzidziusia, ale na początek bierzemy małą do siebie :tak::tak::tak:

edit: a tą siatkę na pluszaki też w ikei kupiliście? Bo kurcze, ja byłam ostatnio i nie było takich w ogóle :eek:

Nam też same dęby wpadały w oko :-D:-D a że w promocji był taki antico, czy coś takiego, nie za ciemny, i też z takimi słojami to się zdecydowaliśmy :tak::tak::tak: bo jak są takie słoje i sęki to tak nie widać że podłoga brudna, jakby się o parę dni za długo nie umyło :-p:-p:-p:sorry::sorry::-D:-D:-D

A pokoik malutki, nasz najmniejszy w nowym też taki, akurat dla dzidziusia, ale na początek bierzemy małą do siebie :tak::tak::tak:

edit: a tą siatkę na pluszaki też w ikei kupiliście? Bo kurcze, ja byłam ostatnio i nie było takich w ogóle :eek:
tak w ikei:tak::tak::tak::tak::tak: sa duze i małe:tak::tak::-) wogóle to oprócz łóżeczka, pościeli do łóżeczka i firanek to wszystko z ikei jest w tym pokoju:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

aaa co do paneli to narożniki mam dąb antyk kolor i jest praktycznie identyczny jak panele:tak: nie pamiętam jaki kolor mam paneli a wszystkie te papierki z opakowan poszly do śmieci:eek:

Medeuska piękny pokoik szok na serio taki przytulny cieplutki:-D:-D:-D

Nie kupiłam wczoraj tego cuda kombinezonka bo M spojrzał na mnie jak na chorą psychicznie :szok:

Medeuska śliczny pokoik i te lampki kwiatuszki tak ślicznie wyglądają , chyba poprosze którąś z was która ma ikee obok siebie o zakup w moim imieniu i przesłanie, bo ja niestety ikee mam z 200 km:sorry::eek:

Amelkowa też mam dąb antyczny w jednym pokoju i powiem ci że bardzo fajnie to wygląda.

Ja mam zamiar dziś dokupić jeszcze 1 paczke pieluszek dla dzidzi , w szpitalu słyszałam jak dziewczyny polecały te nowe bella od 2-5kg z wycięciem na pępuszek , kosztują 23 zł więc mimo że miałam brać pampersy chyba tame na próbe też wezmę i jeszcze jedno op tych paklanków chce dokupić:tak:

Aż się boje jechać do tesco bo jak te kombinezoniki zobacze to się pewnie napale i kupie ( catedra twój jest śliczny). Widziałam też te z gazetki biedronki , też fajne dużo kolorów , zastanawiam się nad tym zielonym bo mam identyczny kolor wózka i by mi pasował , będą od 22, jak się do tego momentu nie rozpakuje to pójde je obejrzeć , koszt chyba 50zł:tak:

tak w ikei:tak::tak::tak::tak::tak: sa duze i małe:tak::tak::-) wogóle to oprócz łóżeczka, pościeli do łóżeczka i firanek to wszystko z ikei jest w tym pokoju:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

aaa co do paneli to narożniki mam dąb antyk kolor i jest praktycznie identyczny jak panele:tak: nie pamiętam jaki kolor mam paneli a wszystkie te papierki z opakowan poszly do śmieci:eek:
Ja też lubię Ikeę i w nowym mieszkaniu na bank będziemy mieli stamtąd regały ze szklanymi drzwiami, bo tak mi się podobają :-D:-D
A co do paneli, cieszę się że tak fajnie wyglądają u Was, bo u nas też będą :-D:-D

Nie kupiłam wczoraj tego cuda kombinezonka bo M spojrzał na mnie jak na chorą psychicznie :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dentico położna na SzR opowiadała o tych pieluszkach i mówiła, że to wycięcie często jest nad pępuszkiem - bo dzieci są różnie zbudowane, a wycięcie jest tylko w tym takim cienkim na samej górze pieluszki, więc nie ma co się nimi sugerować i kupić takie jakie uważamy za najlepsze i wywijać przód w 'mankiet' pod pępuszkiem. ;-)

reklama
Meduska - jej jaki śliczny pokoik - łóżeczko masz piękne! I wogóle b. przyjemnie.

Catedra - no kombinezon boski!!! Dostałam od koleżanki chyba z 5 kombinezonów różnego rozmiaru i koloru, więc się napalić nei mogę :-D

Do góry