reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
A na zdrowie!!!:-D My to jeden rocznik jesteśmy i chyba stąd podobne zamiłowanie nuttelli mamy:-D:-D:-D:-p Bo też uwielbiam bym jadła i jadła tylko potem dupsko rośnie:-p

Dokładnie a później sikamy " ZĄB MNIE BOLI":-D
Ale co tam od czasu do czasu można zgrzeszyć, no tak co 2 dni:-D:-D

Kochane ja spadam na powtórkę Pierwszej Miłości, bo wczoraj w tym czasie latałam za czymś po mieście:-D Buziaki Skarbulki.

No wiesz...Królewny mogą wszystko więc kto wie, lepiej nie pytaj:sorry:

haha juz sie boje co nastepnego wam partycja wyczaruje...haha

Cześć laseczki!!
Dziękuję za wsparcie. Jestem po usg - to było jak się okazało usg2d, ale takie fajne - ja sobie leżałam i oglądałam na takim duzym telewizorku dziecko, a lekarz na monitorze. Wszystko jest ok, no i potwierdził że będzie dziewczynka (super - czytałam że za dużo u nas chłopców, więc podsyłam dziewczynkę, a i u mnie w domku 2 sisiorki, więc teraz dla równowagi kobitka). Nie wiem jeszcze jakie imię wybrać. Mnie się podoba Ania, Emilka i Maja, a zobaczę co tam mąż wymyśli.

double_aga - trzymaj się kochaniutka, dobrze, że jesteś pod fachową opieką - wszystko będzie ok.

Gibaga wg mnie brakuje Ci magnezu, skurcze i to bolesne??? Co to ma znaczyć, jeszcze nie pora na to, a to niebezpieczne. Może pijesz kawę, która wypłukuje magnez??? Mnie czasami twardnial brzuch i to są skurcze macicy, ale nic mnie nie bolało. Przyjmuję 6 tabletek magnezu dziennie.

wlasnie o to chodzi ze kawy nie pije biore ciazowe witaminy dla siebie i dla maluszka i lapia mnie te skurcze az wylam z bolu dzisiaj rano...a maz myslam ze mi sie cos sni haha:p
polece i kupie sobie ten magnez:) no nie moge sie tak mordowac...a teraz ta lydke to mam taka zmeczona jakbym z 10 km przeleciala...

Mówisz masz:-D ja jestem jak wrózka PRAWIE:-DZobacz załącznik 170677

to co nam teraz wyczarujesz???? no nutelle tez sobie lyzeczka zjadlam ale doszlam do wniosku ze nie mam na to dzisiaj smaka a zazwyczaj to bym lyzkami jadla ale masz racje ze zopa po tym roznie...ale moze chinskie dzis zjem ale grom wiec o mi sie chce....grrrr

reklama
Dokładnie a później sikamy " ZĄB MNIE BOLI":-D Ale co tam od czasu do czasu można zgrzeszyć, no tak co 2 dni:-D:-D

Kochane ja spadam na powtórkę Pierwszej Miłości, bo wczoraj w tym czasie latałam za czymś po mieście:-D Buziaki Skarbulki.
Dzięki Bogu zrobiłam wszystkie zębiska i teraz tylko na kontrolę chodzę, ale pamiętam jak umierałam rok temu na wielkanoc jak sobie orzeszka w czekoladzie zjadłam:-p Wszystkie ciasta mnie ominęły i tylko ibuprom był:confused2: Miłego oglądania:-D

A właśnie dziś super temat w rozmowach w toku o mężach, którzy mają żony prostytutki:-p

Do góry