dzieki kochanie - ja tez tak zrobie tym bardziej ze mama powiedziala ze zawsze moge wrocic . A co sie stalo ze mialas operacje , poronilas ,w ktorym tyg . Ja dlugo nie moglam zajsc w ciaze , poznij stymulowana ciaza , poronienie i duuuuzo duzo wiecej , poczekam na watek zamknietyja mojemu groziłam i groziłam do czasu gdy moje groźby przeszły w czyny wyjechałam do gdyni do rodziców i tam miałam już zamiar zostać choćbym miała cierpieć i wyć do księżyca jak pies. Tak się w sobie zawzięłam, że był w ciężkim szoku. Terapia wstrząsowo-szokowa dała rezultaty. Niedługo po tym straciłam dziecko po operacji, która uratowała z kolei życie mi. Więc jeśli ten twój poczuje za przeproszeniem smród koło du..py to może się obudzi. Więc z całego serca ci życzę aby wszystko skończyło się happy endem
aniu ja ci życzę aby dzidziorek pokazał pisiorka lub pipunię![]()
reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
Witam lutóweczki
Jak tam samopoczucia Wasze??
Ja mam termin z OM na 27 luty... ale z USG już wyszło, że TP mam na 1 marzec...
więc się "wacham" pomiędzy tymi dwoma miesiącami
ciekawe jakie będzie rozwiązanie...
Pozdrawiam

więc się "wacham" pomiędzy tymi dwoma miesiącami

Pozdrawiam

JAKI SLODZIAK A JAK ZA TEGO ROBALA CHWYCIL A JAK SIE ZAJADAL fuj....LEMUR PIESZCZOSZEK...no nie wierzę...
YouTube - Lemur pieszczoszek
YouTube - Lemur pieszczoszek(Lori Sonya
![]()
KOCHANA DAWAJ DO NAS CO PRAWDA NIEKIEDY KTOS MA FOCHA -hihi ALE JEST RECHOTEK ONA POTRAFI DOPROWADZIC DO LEZ SWOIMI TEKSTAMI - A I CHLOPOW CZASAMI GRABIAMI CHCEMY TRAKTOWAC I TAKIE TAM - ZAPRASZAMY IM WIECEJ TYM WESELEJWitam lutóweczki![]()
więc się "wacham" pomiędzy tymi dwoma miesiącami![]()
Pozdrawiam![]()
JAKI SLODZIAK A JAK ZA TEGO ROBALA CHWYCIL A JAK SIE ZAJADAL fuj....

PSSZKODA ZE LUY NIE MA 31 DNI WTEDY BY KLAMKA ZAPADLA ZOSTALABYS ZIMNA LODOWAKOCHANA DAWAJ DO NAS CO PRAWDA NIEKIEDY KTOS MA FOCHA -hihi ALE JEST RECHOTEK ONA POTRAFI DOPROWADZIC DO LEZ SWOIMI TEKSTAMI - A I CHLOPOW CZASAMI GRABIAMI CHCEMY TRAKTOWAC I TAKIE TAM - ZAPRASZAMY IM WIECEJ TYM WESELEJ

dzieki kochanie - ja tez tak zrobie tym bardziej ze mama powiedziala ze zawsze moge wrocic . A co sie stalo ze mialas operacje , poronilas ,w ktorym tyg . Ja dlugo nie moglam zajsc w ciaze , poznij stymulowana ciaza , poronienie i duuuuzo duzo wiecej , poczekam na watek zamkniety
Kochanie chyba już o tym pisałam kiedyś. To była 3-mczna pęknięta ciąża pozamaciczna... Trochę dużo pisania i rany jeszcze się nie zabliźniły do końca.. Opisałam całą historię na stronie Znany lekarz, bo dzięki takiemu jednemu ginekologowi rzeźnikowi stało się to co się stało, tzn to, że mi nie pomógł... A po wszystkim potraktował jak śmierdzące gó..wno... Poszukam tego mojego wpisu i wrzucę linka to możesz przeczytać.
A z tym Twoim to wiem, że to może Cię kosztować wiele łez, bólu, ale uwierz mi warto. Bo u mnie przed tym wszystkim to był koszmar jakiego nikomu nie życzę, a od tamtej pory jest tfu tfu odpukać wręcz idealnie, no może nie idealnie ale dopiero teraz mogę powiedzieć, że jestem w pełni szczęśliwa
Ostatnia edycja:
Chathamka oto link, który obiecałam. Mój wpis to ten ostatni na samym dole, autor Kasia
Wojciech Łącki, ginekolog, Gniezno - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
Inne wpisy są jeszcze bardziej szokujące niż mój... szkoda słów!
Wojciech Łącki, ginekolog, Gniezno - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
Inne wpisy są jeszcze bardziej szokujące niż mój... szkoda słów!
Ostatnia edycja:
Chathamka oto link, który obiecałam. Mój wpis to ten ostatni na samym dole, autor Kasia
Inne wpisy są jeszcze bardziej szokujące niż mój... szkoda słów![/QUOT
AZ MI SIE LEZKI W OKU KRECA - MUSIALAS DUZO PRZEJSC , A SWOJA DROGA ZASTANAWIAM SIE CZEMU NIKT JESZCZE NIE ZAREAGOWAL NA PRAKTYKI JAKI PROWADZI TEN RZEZNIK
reklama