reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

ja mojemu groziłam i groziłam do czasu gdy moje groźby przeszły w czyny wyjechałam do gdyni do rodziców i tam miałam już zamiar zostać choćbym miała cierpieć i wyć do księżyca jak pies. Tak się w sobie zawzięłam, że był w ciężkim szoku. Terapia wstrząsowo-szokowa dała rezultaty. Niedługo po tym straciłam dziecko po operacji, która uratowała z kolei życie mi. Więc jeśli ten twój poczuje za przeproszeniem smród koło du..py to może się obudzi. Więc z całego serca ci życzę aby wszystko skończyło się happy endem :)

aniu ja ci życzę aby dzidziorek pokazał pisiorka lub pipunię :)
dzieki kochanie - ja tez tak zrobie tym bardziej ze mama powiedziala ze zawsze moge wrocic . A co sie stalo ze mialas operacje , poronilas ,w ktorym tyg . Ja dlugo nie moglam zajsc w ciaze , poznij stymulowana ciaza , poronienie i duuuuzo duzo wiecej , poczekam na watek zamkniety

reklama
Witam lutóweczki
010.gif

Jak tam samopoczucia Wasze??

Ja mam termin z OM na 27 luty... ale z USG już wyszło, że TP mam na 1 marzec...
więc się "wacham" pomiędzy tymi dwoma miesiącami
0244.gif

ciekawe jakie będzie rozwiązanie...

Pozdrawiam
043.gif

Witam lutóweczki
010.gif

Jak tam samopoczucia Wasze??

Ja mam termin z OM na 27 luty... ale z USG już wyszło, że TP mam na 1 marzec...
więc się "wacham" pomiędzy tymi dwoma miesiącami
0244.gif

ciekawe jakie będzie rozwiązanie...

Pozdrawiam
043.gif
KOCHANA DAWAJ DO NAS CO PRAWDA NIEKIEDY KTOS MA FOCHA -hihi ALE JEST RECHOTEK ONA POTRAFI DOPROWADZIC DO LEZ SWOIMI TEKSTAMI - A I CHLOPOW CZASAMI GRABIAMI CHCEMY TRAKTOWAC I TAKIE TAM - ZAPRASZAMY IM WIECEJ TYM WESELEJ

dzieki kochanie - ja tez tak zrobie tym bardziej ze mama powiedziala ze zawsze moge wrocic . A co sie stalo ze mialas operacje , poronilas ,w ktorym tyg . Ja dlugo nie moglam zajsc w ciaze , poznij stymulowana ciaza , poronienie i duuuuzo duzo wiecej , poczekam na watek zamkniety

Kochanie chyba już o tym pisałam kiedyś. To była 3-mczna pęknięta ciąża pozamaciczna... Trochę dużo pisania i rany jeszcze się nie zabliźniły do końca.. Opisałam całą historię na stronie Znany lekarz, bo dzięki takiemu jednemu ginekologowi rzeźnikowi stało się to co się stało, tzn to, że mi nie pomógł... A po wszystkim potraktował jak śmierdzące gó..wno... Poszukam tego mojego wpisu i wrzucę linka to możesz przeczytać.

A z tym Twoim to wiem, że to może Cię kosztować wiele łez, bólu, ale uwierz mi warto. Bo u mnie przed tym wszystkim to był koszmar jakiego nikomu nie życzę, a od tamtej pory jest tfu tfu odpukać wręcz idealnie, no może nie idealnie ale dopiero teraz mogę powiedzieć, że jestem w pełni szczęśliwa :) U ciebie też tak będzie zobaczysz ja będę trzymać kciuki a jak już trzymam to zawsze skutecznie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry