reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Cześć dziewczyny. Wpadam do Was z pytaniem. Dokładnie w 20 tygodniu miałam usg na którym moja pani doktor stwierdziła,że maluch bardzo się wierci i może tylko powiedzieć że prawdopodobnie będę miała synka. Coś tam niby dynda między nóżkami, ale na 100 % określić płci nie może. Jak jest u Was? Lekarze mają jakieś wątpliwości czy są raczej pewni? Dodam,że sprzęt jest raczej nowoczesny, choć nie jest to 3d.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny. Wpadam do was z pytaniem. Dokładnie w 30 tygodniu miałam usg na którym moja pani doktor stwierdziła,że maluch bardzo się wierci i może tylko powiedzieć że prawdopodobnie będę miała synka. Coś tam niby dynda między nóżkami, ale na 100 % określić płci nie może. Jak jest u was? Lekarze mają jakieś wątpliwości czy są raczej pewni? Dodam,że sprzęt jest raczej nowoczesny, choć nie jest to 3d.
loree ja ci nie pomoge bo sama czekam na usg sorry ale dziewczyny napewno sie zaraz wypowiedza - mimo wszystko gratuluje!!

loree ja ci nie pomoge bo sama czekam na usg sorry ale dziewczyny napewno sie zaraz wypowiedza - mimo wszystko gratuluje!!

Dzięki! Ale szczerze to myślałam,że dowiem się czy synek czy córcia i będę mogła w końcu zabrać się za zakupy , a tu nadal niepewność. Ja mam już trzyletnią córkę i gdyby teraz była druga dziewczynka to niewiele muszę kupić ale dla chłopca nie mam nic. Kolejne usg za 2 tygodnie. Wtedy pewnie się dowiem bo to będzie usg na super sprzęcie w klinice leczenia bezpłodności.

Moj lekarz juz 5 tygodni temu był pewny ze córeczka, a na ostatniej wizycie potwierdził. Z reguły jesli nie widzą dobrze mówią ze nie są pewni. Tak było ze wspólniczką mojego męża- chodziła do tego samego lekarza. dopiero w 28 tygodniu jej powiedział ze jest pewny chlopca, wcześniej mówił, ze prawdopodobnie chlopiec ale nie widzi dokładnie. urodziła ślicznego chłopczyka ;)

dzięki! Ale szczerze to myślałam,że dowiem się czy synek czy córcia i będę mogła w końcu zabrać się za zakupy , a tu nadal niepewność. Ja mam już trzyletnią córkę i gdyby teraz była druga dziewczynka to niewiele muszę kupić ale dla chłopca nie mam nic. Kolejne usg za 2 tygodnie. Wtedy pewnie się dowiem bo to będzie usg na super sprzęcie w klinice leczenia bezpłodności.
wiesz z tego co dziewczyny pisaly to one raczej sa pewne plci ale wiesz nigdy nic nie wiadomo zawsze sa jakies przeklamania oby nie bylo tak w twoim przypadku . Jezeli bardzo ci zalezy sprobuj isc do jakiegos innego gin ale nie mow mu o plci o jakiej powiedzial ci ten gin , jezeli on potwierzi sisiorka to prawdopodobienstwo chlopca znacznie wzrosie ...

Podobno trudniej jest potwierdzić na 100 % potwierdzić dziewczynkę a u mnie z córką nie było takiego problemu. Z Waszych suwaczków widzę ,że znacie płeć swoich maluszków. No trudno, wytrzymam jeszcze 2 tygodnie.;-)

wiesz z tego co dziewczyny pisaly to one raczej sa pewne plci ale wiesz nigdy nic nie wiadomo zawsze sa jakies przeklamania oby nie bylo tak w twoim przypadku . Jezeli bardzo ci zalezy sprobuj isc do jakiegos innego gin ale nie mow mu o plci o jakiej powiedzial ci ten gin , jezeli on potwierzi sisiorka to prawdopodobienstwo chlopca znacznie wzrosie ...

No właśnie za 2 tygodnie będę miała usg w klinice do której dostałam skierowanie od mojej pani doktor. Więc będzie je robił inny lekarz i na innym sprzęcie. I myslę,że będzie dokładniejsze bo to takie spóźnione połówkowe.

Podobno trudniej jest potwierdzić na 100 % potwierdzić dziewczynkę a u mnie z córką nie było takiego problemu. Z Waszych suwaczków widzę ,że znacie płeć swoich maluszków. No trudno, wytrzymam jeszcze 2 tygodnie.;-)
2 tygodnie szybko minie. pomyśl sobie co przeżywały nasze mamy dowiadujac sie o płci dopiero po urodzeniu ;)

reklama
Do góry