reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
witam witam poranie jak samopoczucie? my coś kiepsko w nocy spałyśmy a do tego jesteśmy same i pogoda paskudna więc lekki dołek:-(

A wiesz samopoczucie to tak se, nie dobrze mi:confused2: Ogólnie piździ jak 101 dalmatyńczyków a ja za 15 minut muszę wyjść na szczęście nie pada w ogóle wczoraj jaka siara parasolka mi się wygięła w 2 stronę i ten kołek co się parasolkę trzyma wypadł, myślałam że się oszczam tak to jest jak się kupuje parasolki od czing czank czong:-D:-D:-D

A wiesz samopoczucie to tak se, nie dobrze mi:confused2: Ogólnie piździ jak 101 dalmatyńczyków a ja za 15 minut muszę wyjść na szczęście nie pada w ogóle wczoraj jaka siara parasolka mi się wygięła w 2 stronę i ten kołek co się parasolkę trzyma wypadł, myślałam że się oszczam tak to jest jak się kupuje parasolki od czing czank czong:-D:-D:-D
"..kupuje od czing czank czonga" "o maj gat" skąd Ty wziełaś taki tekst hahaha:-D Dobre!<lol2>:laugh2:

joł joł joł :-D

wstałam 30min temu, śniadanko mam i znowu twarożek żrę i pomidory i ogórki bo jak to widzę rano to nie ma bata żeby nie przeszło i muszę zjeść :tak:

ooo a w TVN widać śnieg...pada śnieg pada śnieg... i pan w tv mówi że brzyyyydko :sorry:
święta niedługo:tak:
a w Łodzi JESZCZE nie pada
:-D:-)

reklama
Dzień dobry Śnieżynki:-) ehh wykrakałam te Śnieżynki i dziś taki mróz, że masakra -> u mnie narazie 1 stopień:szok:

Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100% :-p:-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kg:-p a synuś waży ponad 500 :-)

Ilonaa super, że wszystko w porządku z syneczkiem, którego gratuluję:-D a badania powtórzysz i będzie dobrze:-)

o mój Boże... czytałam na Grudniówkach o dziewczynie która urodziła bliźniaczki chyba 1 października, w 28 tygodniu... takie małe biedne maluszki:-( ale jest wszystko dobrze z nimi:tak:jak mój nie poczeka chociaż do stycznia to tak na dupę dostanie:wściekła/y:;-)

OMG!!! Masakra z tymi Dzieciaczkami, ale najważniejsze, że wszystko w porządku:-D

czekam az jakis krasnoludek przyniesie nam sniadanie ale chyba musze zejsc na ziemie...

No powiem szczerze, że ja takiego krasnoludka mam i właśnie przyniósł mi śniadanko:cool2:

dzien dobry wszystkim!! choc tak naprawde nie jest dobry tylko okropny wygladam rano przez okno a tu snieg pada i jest bialo! Wiec sie wkurzylam i od razu cisnienie mi skoczylo nawet juz kawki nie potrzebuje :-) chyba murarze to mi tego domu nidgy nie ubuduja jak bedzie taka pogoda a w tym tygodniu mieli strop zalewac a gdzie jeszcze do dachu :-( zaczynam sie bac ze przed mrozami i zima na maxa nie zdażą :-( chyba bede ryczec :-(

Ehh współczuję, bo pogada to na serio może pokrzyżować plany:wściekła/y:

My chyba dziś wybierzemy się do moich rodziców i do Babci i Dziadka:tak: no i może do jakiś sklepów też wstąpimy:-)

Do góry