marga82
Lutóweczka2010
ze wschodniej -Sulejówekide zrobic sobie sniadanko bo male zaraz mi brzuszek przebije
marga a z ktorej strony warszawy mieszkasz bo ja mam kawalek do stolicy ale moze tam krazylam , bo studiowalam w pultusku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ze wschodniej -Sulejówekide zrobic sobie sniadanko bo male zaraz mi brzuszek przebije
marga a z ktorej strony warszawy mieszkasz bo ja mam kawalek do stolicy ale moze tam krazylam , bo studiowalam w pultusku

witam witam poranie jak samopoczucie? my coś kiepsko w nocy spałyśmy a do tego jesteśmy same i pogoda paskudna więc lekki dołek:-(
Ogólnie piździ jak 101 dalmatyńczyków a ja za 15 minut muszę wyjść na szczęście nie pada w ogóle wczoraj jaka siara parasolka mi się wygięła w 2 stronę i ten kołek co się parasolkę trzyma wypadł, myślałam że się oszczam tak to jest jak się kupuje parasolki od czing czank czong

"..kupuje od czing czank czonga" "o maj gat" skąd Ty wziełaś taki tekst hahahaA wiesz samopoczucie to tak se, nie dobrze miOgólnie piździ jak 101 dalmatyńczyków a ja za 15 minut muszę wyjść na szczęście nie pada w ogóle wczoraj jaka siara parasolka mi się wygięła w 2 stronę i ten kołek co się parasolkę trzyma wypadł, myślałam że się oszczam tak to jest jak się kupuje parasolki od czing czank czong
![]()
Dobre!<lol2>
to nie ta stronaze wschodniej -sulejówek
aga sie dopiero rozkreca...."..kupuje od czing czank czonga" "o maj gat" skąd ty wziełaś taki tekst hahaha:-d dobre!<lol2>![]()

:-)
Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100%:-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kga synuś waży ponad 500 :-)
a badania powtórzysz i będzie dobrze:-)o mój Boże... czytałam na Grudniówkach o dziewczynie która urodziła bliźniaczki chyba 1 października, w 28 tygodniu... takie małe biedne maluszki:-( ale jest wszystko dobrze z nimijak mój nie poczeka chociaż do stycznia to tak na dupę dostanie
;-)

czekam az jakis krasnoludek przyniesie nam sniadanie ale chyba musze zejsc na ziemie...

dzien dobry wszystkim!! choc tak naprawde nie jest dobry tylko okropny wygladam rano przez okno a tu snieg pada i jest bialo! Wiec sie wkurzylam i od razu cisnienie mi skoczylo nawet juz kawki nie potrzebuje :-) chyba murarze to mi tego domu nidgy nie ubuduja jak bedzie taka pogoda a w tym tygodniu mieli strop zalewac a gdzie jeszcze do dachu :-( zaczynam sie bac ze przed mrozami i zima na maxa nie zdażą :-( chyba bede ryczec :-(

no i może do jakiś sklepów też wstąpimy:-)