A ja zaraz jadę do sklepu po... łóżko dla mojego Lolusia![]()
Takie sobie wymyśliłam
ABRA - meble młodzieżowe
Świetne! Wszystko połączone w jedno! Super sprawa i oszczędność miejsca!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja zaraz jadę do sklepu po... łóżko dla mojego Lolusia![]()
Takie sobie wymyśliłam
ABRA - meble młodzieżowe
taaa wyżerka... a mnie już łatwiej przeskoczyć niż obejść... i jeszcze dopiero jak mąż mi zrobił fotki to dojrzałam że z boku i na dupce mam rozstępy i cellulit!!!ja się załamię:-(
dzień dobry Królewny
ale miałam sen... obudziłam się w nocy z płaczem
jakaś baba w jakimś centrum zdrowia mówiła mi, że dziecko ma za mało uderzeń serca na min i oni nic nie zrobią z tym i mam sobie iśća ja jej mówię-jak za mało?160uderzeń/.min to jest ok a ona swoje. To ja jej mówię, żeby mnie do specjalisty zapisala ona że mnie już się nie wyleczy
i mam sobie iść. A ja tak stałam i błagałam ją o lekarza i ryczałam aż się obudziłam z rykiem
![]()
Ja już w pracy :-( Nie było mnie tu raptem dwa dni a zaległości jakby z dwóch tygodni...Zdaje się że dzisiaj do Was nie będę często zaglądać, ale na pewno będę się starać ;-)
tylko nie przepracowuj się za dużo;-) dbaj o siebie
Dziewczyny ... takiej ( przepraszam ale inazej nie umiem tego wyrazić ) kurwicy to ja dawno nie dostałam ...
wstałam z kocurem o 5 rano ...
patrzyłam jak on je paróweczki i pije kawusie a mnie nie wolno bo mam byc na czczo ...
Leciałam jak glupia na autobus o godzinie 7:05 i zapłaciłam za niego 6.40 zł ...
W dodatku okazało się że to jakaś okrężna trasa przez zadupia ...
Dojechałam na miejsce , jescze sie ucieszyłam ze apteka juz czynna i moge kupic kubek na siuśki , weszłam do przychodni akurat pielęgniarka otwierała ...
A ona do mnie z tekstem że niestety dzisiaj nie ma żadnego lekarza ... ja jej że ja tylko do laboratorium ... a ona :
" A to pani lekarz pani nie powiedział że my teraz nie mamy badań w poniedziałki i piątki tylko w poniedziałki i w środy ?"
No malo mnie chu* nie strzelił tam ....
I o 8:10 już siedziałam w autobusie powrotnym ... krótszą trasą ...za 5.60 zł ...
Mam ochote sie popłakać ...
hmmm też bym sie wku...... ale by sie tej babie dostało.....
Dzień dobry Kochane![]()
Zaraz mnie coś trafi albo nie wiem co komuś krzywdę zrobięMiałam dziś miec USG ale pani ze szpitala dzwoniła, że kobiety zaczęły rodzić i nie ma lekarza który by mi badania porobił
a ja się już tak nastawiłam :-( No coż zostaje czekac do poniedziałku :-(
buuu szkoda ale uzbrój się w cierpliwość, może dzidzia tobie to wynagrodzi i ładnie tobie pokiwa na badaniu;-)
Kochana to fajnie, że była mama no i, że w końcu sprawa z kredytem się ruszyła
Powiem Wam, że smaka mi narobiłyście, więc jak dziś będziemy ze znajomymi w jakiejś knajpie to sobie zamówię jakieś mega ogromniaste ciachoooooo![]()
teraz to ty mi zrobiłaś smaka na ciacho....
My wczoraj z mężem leżymy przed telewizorem (Znaczy Ir siedzi a ja leżę hehe), i kazałam mu położyć rękę na brzuch, bo mały wywijał fikołki. Jak Irek poczuł kopniaka, a zaraz później drugiego... Zaczął szaleć, skakać, trząść mną że on poczuł! Masakra jakaś!
I taki tekst: "bydlak jeden" hehe Do wieczora to przeżywał!Był taki szczęśliwy i dumny! Że to jego syn.... A ja patrzałam i serce mi się cieszyło!
wzruszające są te chwile, moj M nie może narazie wyczuć dzidzi choć często kładę jego rękę na brzusiu...
PAULLLAAAA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA DLA CIEBIE I DZIDZI
Mam nadzieję że u Tygrynki już lepiej zmartwiła mnie troszke bo dziś umówiłyśmy się na herbatkę o pierwszej, ale musiała to odwołać bo źle się czuła:--( trzymaj sie ryba i wypoczywaj
to ja też chce order za inspirowanie do zdrowego jedzonka. Na przekąske mam suszone morele, samo zdrowiegodzina obiadkowa się zbliża. Czytałam coś o brokułach Pysiowych a ja mam kalafiorka. Weszłam do sklepu i myślę: kalafior/pizza/kalafior/pizza..i wzięłam kalafiorka:-)order z buraka poproszę![]()
nooo ja mam suszoną żurawinkę, migdały i orzeszki włoskie...yum yum yumto ja też chce order za inspirowanie do zdrowego jedzonka. Na przekąske mam suszone morele, samo zdrowie![]()