ja mam 1)) i planuje kupić jeszcze 2 szt
))) chyba starczy, nie?
pewnie że starczy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
))) chyba starczy, nie?
to Iza może wybierz sie do perfumerii i coś dla siebie sobie kup, a nie koszule do porodupewnie że starczyja miałam jakąś chwilę slabości, że dokupiłam więcej
![]()
piekne ubranko:-)hej chcialam wam pokazac co kupilam niuni na chrzest tak juz teraz bo od 28 nie bede miala internetu (rezygnujemy ze starej umowy i zakladamy jeszcze raz wraz z telewizja bo wychodzi taniej niz sam internet;-)) no do 28 niedaleko a nie wiem czy dzidzia nie zechce wczesniej wyjsc to nie bede miala czasu ani sily lazic po siostrach i zamawiac internetuno to pokazuje
sukieneczke wybieral tatus jak przyjdzie poczta to zdam relacje czy rzeczywiscie to takie sliczne
![]()
Kasiu super ciuszek...i zawsze mozna cos podwinac jak bedzie za duze do chrztu:-)ja mam fajny komplecik dla chłopca wlasnie ale na 72 cmtaki zimowy wlasnie eh szkoda nowego kupowac bo rok temu chrzesniak byl w nim moze szybko urosnie i wejdzie w niego
![]()
))) chyba starczy, nie?
))) chyba starczy, nie?
bepanthen na brodawki i dupkę![]()