Kubiaczka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Piękna niedziela dziś. Trzeba by może iść na spacer.
Co do pierścionków ja normalnie zakładam i ściągam cały czas.
Co do brzucha wszyscy mi mówią, że mam strasznie duży. Aż dziś zmierzyłam. Mam 105 cm. To chyba nie jest ze mną tak źle.
anetrix miło, że jest z nami ktoś kto ma doświadczenie.
W takim razie nie będę się stresować lewatywą. ;-)
Co do pierścionków ja normalnie zakładam i ściągam cały czas.
Co do brzucha wszyscy mi mówią, że mam strasznie duży. Aż dziś zmierzyłam. Mam 105 cm. To chyba nie jest ze mną tak źle.
anetrix miło, że jest z nami ktoś kto ma doświadczenie.
W takim razie nie będę się stresować lewatywą. ;-)
Teraz On dalej śpi a ja ruszam do obiadku. I chyba dziś wybiorę ostatecznie materac do łóżeczka
Zauważyłam, że ciężko mi się przewrócić z boku na bok:-( A od początku ciąży tylko 6kg na +. Jedni mówią, że to mało, inni że w sam raz
(mam 10kg na plusie). Mój mąż to typ faceta dla którego istnieją tylko szczupłe babki. Ale o dziwo, mimo że jest mnie więcej i on to widzi, to mu to nie przeszkadza (sam w przypływie szczerości mi wyznał że "ciąża mnie usprawiedliwia"
Ale zobacze może rodzice sypną kasą:-) Ja ci powiem tak: ważyłam się przed ciążą i było 64kg (koniec marca) Jak poszłam do gina w 6tc to nie ważył mnie, dopiero w 11tc na początku lipca, ważyłam 66.5 potem 67.4 potem 66.9 a na ostatniej wizycie na początku października 70.5 do tej pory doliczam jakies pół kilo może kilogram. tak na oko. Ale jak się mnie pytają to mówię że 5kg przytyłam
) że jestem jak taki Wielorybik albo boja na morzu - napewno nie zatone :-);-)

Lekarz się śmieje że jeszcze z 10 kg mi wróży do końca ciąży - ale mu się żarciki trzymają .....
Jutro postaram się Was nadrobić