_Pysia_
Fanka BB :)
Hello ja już po sniadanku a zaraz siezbieramy do kina, a pote mdo lekarza 
chodzi neitylko o żylaki, ale tez o uciskanie żył i przepływ krwi.

genialne. Myslłam ze babcia meza jest dziwna i ma glupie pomysły, ale twoja ją bije na głowę. Masakra. A swoją droge, że skoro dziadek straszy ją, a nie ciebie to chyba do niej ma waty, a nie do ciebie
hey dziewczyny słyszałyście coś o tym że w ciąży nie wolno siedzieć noga na noge????? jeśli tak to niby dlaczego?
jakiś kolejny zapobon jak z koralami???czy medyczne stwierdzenie jak spanie na wznak....
chodzi neitylko o żylaki, ale tez o uciskanie żył i przepływ krwi.
gratulejszyn, oby na stałe3mam kciuki za wizytę!Kłocia to ja też miałam, jak na razie minęły, krew z nosa to normalne no i męczenie się w nocy z ułożeniem też więc wszystko jest w porządku
A ja muszę się pochwalić, że dzisiaj była 1 noc, kiedy półpasiec nie dał o sobie znać i nie czułam bólu krostek![]()
gucha musisz miec poświadczenie o zameldowaniu. To się w urzędzie załatwia, albo w biurze melunkowym. Na twoim miejscu już bym się przemeldowała, bo potem będziesz z brzuchem, albo z dzieckiwm po urzędach latać.No właśnie byłam wczoraj no i w kwestionariuszu trzeba wpisać adres a że za 4-5 miesięcy będę zameldowania u mojego męża, więc nie widziałam sensu aby składać wniosek teraz, skoro za 4 miesiące bym musiała drugi raz prosić się o dowód. A bałam się w kwestionariuszu podać mój teraźniejszy adres, skoro za parę miesięcy będzie on nieaktualny...i nie wiem czy oni sprawdzają aktualny adres zamieszkania a balam się podać w kwestionariuszu ten, na którym zameldowana za parę miesiecy...
Odpoczywaj Kochana!!!!:--
-(
Ilonka witaj w klubie chodzę jak naćpana ostatnio ktoś coś do mnie mówi to łapie z opóźnieniemmoże ta pogoda też tak na nas działa?
A tak w ogóle to dzień dobry Dziewczynki:-) ja dzisiaj mam zj.ebany humor na całego! Przyszła a raczej wryła mi się z samego rana babcia na mieszkanie i tak mi ciśnienie podniosła! Przyszła i zaczęła mówić że jej pudełko w nocy skakało i spadło z szafy i żebym się modliła bo dziadek potrzebuje pomocy, a ja jestem ateistka i przez ze mnie ją straszy! No qurwa mać!!! już nawet we własnym domu spokoju nie ma, bo przyjdzie i ciśnienie podniesie!przyszła moherówa i mi pi.erdoli jakies brednie! qurwa qurwa qurwa!!!!
![]()
Teraz to też mi się smiać chce:-) Ale jak przyszła i jeszcze na klatce zaczęła się na mnie wydzierać że ją przeze mnie straszy, bo w nocy jej pudełko na ziemię spadło i skakało po ziemii i po wannie coś drapało, a ona się codziennie modli, a ja ateistka i przeze mnie ją straszy to naprawdę mi ciśnienie masakrycznie podniosłaJakaś choroba psychiczna ją dopadła... Biedna ta moja mama musi z nią żyć pod jednym dachem
![]()
genialne. Myslłam ze babcia meza jest dziwna i ma glupie pomysły, ale twoja ją bije na głowę. Masakra. A swoją droge, że skoro dziadek straszy ją, a nie ciebie to chyba do niej ma waty, a nie do ciebie