reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam :-)

Ja mam wrażenie że po 3 tygodnich nie wychodzenia na spacerki, Jula odzwyczaila sie od wozeczka a jeszcze teraz te ciuchy, no zobaczymy jak będzie dalej:confused2::confused2::confused2:

Juz pisze

współczuje ja to przechodzilam jak maly mial 3 miesiace i trwalo to do ok 6 miesiaca ale okropnie ryczal ludzie patrzeli na mnie jakbym mu niewiadomo jaka krzyde robila a stalo sie to po dwu tygodniowej przerwie jak w szpitalu bylismy:no:
Cześć mamuski :-)

Wiem, wiem, rzadko mnie tu widać ostatnio, ale musze sie Wam pochwalić :tak:, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy :tak::tak: jest w bloku, na ostatnim pietrze :-:)wściekła/y:, 2 duze pokoje, kuchnia, spiżarka nowe panele, wymalowane. poprostu suuuuper :tak::tak::tak: ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie :zawstydzona/y: za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka :tak::tak:, aha i duuuuuuży balkon :tak::tak::tak:, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić :tak:, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować :wściekła/y:

Ale jestem happppyyy :-):-):-):-):-):-) wpłacimy tylko kaucję 2.300 i już ns nie ma na "starych śmieciach" aaa i po 5 latach mogę go wykupić :tak::tak::tak:
gratulujemy:tak:
jestem niedobra mama jem Filipkowe biszkopciki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale nie mam nic slodkiego do kawy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja zawsze herbatniki malemu wyjadam:-D maz mu robi mega zapas a ja za pare dni mu mowie ze maly juz zjadl i maz znowu leci bo herbatniczki:-D
tak, tak, zapomniałam napisać, że drzwi będą szeeeeroko otwarte dla wszystkich mamuś baby boomowy z bobaskami :tak::tak::tak::tak: (grudniowych mamuś) no i kilka tych co się pośpieszyły :tak::tak:;-):-D:-D

żebyś sie nie zdziwila:-D

Cześć kochane.

Mam pytanie, bardzo bardzo ważne. Moja przyjaciółka jest w ciąży i ma grupę krwi minusową. Czy któraś z Was miała konflikt krwi??? Czy coś trzeba przyjmować na początku ciąży, czy na końcu?? Bardzo proszę o odpowiedzi :-)

Ja miałm konflikt i tylko badania krwi co jakiś czas.
Po porodzie dziecko miało badaną krew z pepowiny jak było moja to ok jakby była M. to musiałabym dostać immunuloglobuliny.

Mój M. jak zwykle: utarczki na temat pracy i zmęczenia kontra opieka nad dzieckiem i zmęczenie.:-(

Patrysia ja mam minusowa.....ale u nas konfliktu nie ma.....tak czy siak mialam czesciej badania krwi i to wszystko....moj ginekolozka mówiła mi, ze przy pierwszym dziecku nie ma problemu.....dopiero przy drugim robią jakies specjalne badania....:tak::tak:

Ja miałm konflikt i tylko badania krwi co jakiś czas.
Po porodzie dziecko miało badaną krew z pepowiny jak było moja to ok jakby była M. to musiałabym dostać immunuloglobuliny.

Mój M. jak zwykle: utarczki na temat pracy i zmęczenia kontra opieka nad dzieckiem i zmęczenie.:-(

Bardzo Wam dziewczyny dziękuję. Przekażę jej wszystkie informacje. Tak strasznie się cieszę z tej fasolki, bo bardzo ją namawiałam :-)

jestem niedobra mama jem Filipkowe biszkopciki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale nie mam nic slodkiego do kawy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oj, niedobra mama, be. Ale przyznam się, że ja też dzisiaj wyjadałam Olkowi herbatniki.

A dzisiaj kupiłam krzesełko do karmienia na allegro, bo jakieś musi być u dziadków
fotelik do karmienia firmy HAUCK (765114609) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć mamuski :-)

Wiem, wiem, rzadko mnie tu widać ostatnio, ale musze sie Wam pochwalić :tak:, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy :tak::tak: jest w bloku, na ostatnim pietrze :-:)wściekła/y:, 2 duze pokoje, kuchnia, spiżarka nowe panele, wymalowane. poprostu suuuuper :tak::tak::tak: ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie :zawstydzona/y: za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka :tak::tak:, aha i duuuuuuży balkon :tak::tak::tak:, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić :tak:, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować :wściekła/y:

Ale jestem happppyyy :-):-):-):-):-):-) wpłacimy tylko kaucję 2.300 i już ns nie ma na "starych śmieciach" aaa i po 5 latach mogę go wykupić :tak::tak::tak:

GRATULUJĘ!!!

Bozeeeee, jak ja bym chciała mieć takie swoje 2 pokoiki:zawstydzona/y: Ale mama ma za duże mieszkanie i nie mam co się starać:no: Bo oni chcą, żeby na osobę było mniej niż 5 mkw

reklama
przepraszam kochanienkie ze tak rzadko zagladam mimo ze mam jednak tego neta:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale naprawde juz nie wyrabiam z Alexem...przechodzi sam siebie,przysiegam:eek::eek:ja nie wiem skat on ma tyyyylllle energii....i w dodatku do szczescia snu nie potrzebuje...:eek::eek:ale same wiecie jak jest z jego nockami wiec nie bede zamulac:no::no:przez weekend przechodzil biegunke ale juz jest okize....a po schodach zasuwa jak perszing:szok::szok:ale jeszcez nie chodzi...czy ktores z dzieciow juz chodza samodzielnie?

Do góry