reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
cześć Dziewczynki:-) jakoś was nadrobiłam;-)
didi - gratulacje zdanego egazaminu :-D
julia - spóźnione życzenia urodzinowe;-)
mam pytanko,GP zalecila malej witamine D3 po 3tyg,ale Wiki jako ze glodna byla zaczela marudzic i zapomnialam zapytac o dawkowanie:-(wiecie moze jak to podawac i w ogóle pod jaka jest nazwa w tutejszych aptekach...domyslam sie ze to kropelki?
madbebe - ja mam chyba ze 4 buteleczki kropelek z PL, więc mogę jedną odstąpić :tak: pytałam Cudo i powiedziała, że jak masz kropelki z PL, to stosujesz 1 kropelkę dziennie.
martaF i lubiczanka - a wy dalej w "dwupaku";-)

a my dostaliśmy wczoraj paszport dla Igorka :-) mój A stwierdził, że na zdjęciu wygląda jak "ruski mafiozo":eek: no ale ważne, że jest:tak: w każdym razie lecimy we wtorek do PL:-D aż do 12 grudnia!!!

Wesolego Halloween :))

Ohh deszcz deszcz i nic innego w prognozie pogdy nie ma ;/
Nadinka jeszcze ma zapchany nosek troszke jakos nie chce jej sie odepchac do konca a ja chora i chora ;/
best17_(www.e-gify.pl).gif
Hallowen jest jutro:tak::-)
Zdrówka życzę-obu dziewczynkom
best10_(www.e-gify.pl).gif
-nie traćcie czasu na choroby;-)
Andziulina-no widzisz...Nic się chyba nie da zrobić z odpakowaniem
Ależ Ci zazdroszczę tego wyjazdu-oby udał się Wam wypoczynek

Ostatnia edycja:
Joannn jakiego przystojniaka masz w avatarze :-D:-D
Andziulina no to miłego wypoczynku w Polsce.Mój Matt też wyglądał na swoim pierwszym zdjęciu do paszporty jak ruski mafiozo w dodatku był purpurowy na twarzy ze złości :-D:-D

Wesolego Halloween :))

Ohh deszcz deszcz i nic innego w prognozie pogdy nie ma ;/
Nadinka jeszcze ma zapchany nosek troszke jakos nie chce jej sie odepchac do konca a ja chora i chora ;/

I wzajemnie... Wesolego Halloweenowania:-):-):-)

A co stosujesz na ten katarek? Ja polecam taki sprzecior jak Nose Frida!!! Nie wiem tylko czy jest tu do kupienia, bo ja mam z PL. Poza tym woda morska w sprayu i kropelki do noska. Bedzie dobrze...:-)

MamoAdy-mam nadzieję,że córunia wróci uszczęśliwiona z przedszkola...choć sama wiem-u starszych dzieci,że takie pauzy w chodzeniu nie wpływają dobrze na ich nastawienie
best12_(www.e-gify.pl).gif
.Jeśli chodzi o Maluszka,to zaczynam się przyzwyczajać do myśli,że swoje we mnie jeszcze odsiedzi i nic nie da popędzanie:dry::sorry2:

...Nie ma co się przed nią bronić,bo przecież to miła tradycja i fajnie (tak myślę)kiedy mali
halloween14.gif
pukają do Twoich drzwi:blink:z chęcią otrzymania słodkości(a swoją drogą słyszałam,że tu u nas dzieciarnia woła o kasę i w d...mają słodycze:szok:)

No...a tak w ogóle-załatwiłam to ubezpieczenie-takze jeżdżę już legalnie i nawet tax opłaciłam
best44_(www.e-gify.pl).gif
.Taka dzielna jestem;-)

Tatus dzisiaj zawozil Ade i obylo sie totalnie bez placzu czy jakiegokolwiek sprzeciwu.
Nastawilam sie na placz a tu mile zaskoczenie... Oj, dzieci sa nieprzewidywalne!!!!:eek:
Natomiast jesli chodzi o ich tatusiow, to czasem zalamanie bierze....
A. zadzwonil do mnie, zeby powiedziec, ze nie bylo dzisiaj problemu i ze dzisiaj dzieci przyszly przebrane:eek: My nie wiedzielismy o tym bo Ada ostatni raz byla 2 tyg. temu ale madry tatus mogl zablysnac i wrocic sie do domu po stroj dla malej. Mial jeszcze troszke czasu przed praca a i mieszkamy bliziutko crechu ale jakos nie wpadl na to, zeby tak zrobic. Ehhhhhhh... chlopy!!!!

Czyli Lubiczanko teraz juz po legalu jezdzisz, powiadasz:-) A ja sobie wlasnie przypomnialam, ze musze pamietac o prawku, zeby do PL zabrac. Chyba sobie kartke w jakims widocznym miejscu przyczepie!!!! W zeszlym roku zapomnialam i przez miesiac poginalam bez...:eek: Ale mnie nie zlapali:-)

A ja mialam sie kimnac ale jak zmierzalam ku sypialni, to zadzwonila do mnie siostra a pozniej jeszcze kumpel i tak zrobila sie prawie 10. No i zrezygnowalam...
Ale to nic, przynajmniej dzien dluzszy.

Aaaa, Anineczko!!! Znam kolesia z PL, ktory bral kiedys sterydy i sie rozrosl jak szaaaaafa:szok: Takze, nie przesadz z ta mascia na siusiaka:-D:-D:-D:-D:-D

Oj już się nie czepiam,nie czepiam;-):-)
Anineczka i MamoAdy-rozwaliłyście mnie
best43_(www.e-gify.pl).gif
...A synowa rzeczywiście będzie happy:-D
A tą wodę morską w sprayu tu dostanę?Może sama zastosuję:confused:

reklama
Co racja, to racja:-D:-D
Tyle, ze mozesz miec teraz problem z kupnem pampersow- o ile mi wiadomo do 5. produkuja:-D:-D:-D
Pampersy są do 6.I mam nadzieję,że młody już będzie odpampersowany jak przyjdzie czas na 6 ;-)

Dobra lecę coś porobic w chacie.

Aaaa właśnie.
Dzwonili z agencji.Chyba landlord się wystraszył groźbą,że rent zostanie wstrzymany.:-D
W poniedzialek przywożą naszą zmywarkę,mają zmienic nam suszarkę bębnową,założyc alarm do końca tygodnia i naprawic cieknącą pralkę :cool2::-)
M tylko musi jeszcze zadzwonic do nich by przysłali swoje postanowienia na piśmie.

A i w lidlu są piękne wysokie draceny za 15 euro.Mam już jedną taką pikną co stoi sobie na przedpokoju.Polecam
Ja z kwiatami od zawsze byłam na bakier,ale teraz staram się o nie dbac :cool2:

Lece bo chłopaki się biją :blink:

Do góry