reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
hehe.. wcale takie "Ę... Ą" ze mnie nie jest!W firmie często z FŚS sprzedają bilety do teatrów, opery itp dla pracowników z dofinansowaniem więc korzystamy, zawsze to się człowiek odchami trochę! ;-)

Haha wiem wiem, to był żarcik :-p Ale fajnie macie, Pysia Ty też. Strasznie lubię chodzić w takie miejsca, a marzy mi się wypadzik do jakiejś fajnej filharmonii...
nie wiecie, ale śpiewałam parę lat w chórze, który zbierał złoto we Francji dość długo i najlepiej mi się wycisza przy takiej muzyce :zawstydzona/y:

Cześć Śnieżynki!

A mi poradźcie proszę, co robicie, jak wam się strasznie strasznie chce jeść słodkie, a nie możecie? Wczoraj dostałam nakaz ograniczenia ze względu na moją wysoką glukozę i nie umiem sobie poradzić:eek: Nigdy nie rezygnowałam ze słodyczy, zawsze uwielbiałam dziennie dużo wchłonąć, a w ciąży ta chęć się jeszcze powiększyła. Ale nie chcę jeść i nie zjem, tylko nie wiem czym ten "głód słodyczowy" mam zastąpić;-)

Ojeeej teraz fotę zobaczyłam :D świetnie wyglądasz, jaka zadowolona imprezówka-mamuśka ;) super

Czytałam o tej diecie cukrzycowej (bo sama przez 2 tyg. ją stosowałam) i tam jest że można krakersy, paluszki, niestety zero słodkiego (wiem, co to znaczy NIE JEŚC, BO SAMA JESTEM UZALEZNIONA OD SŁODYCZY - ALE JAK NIE MOGŁAM, TO NIE KOMBINOWAŁAM), a z owoców to najlepiej jabłko (niedużo) i grapefruit (ten wcale nie wpływa na poziom cukru).

Rechot - wyglądasz na zdjęciu zaje.. fajnie. Taka szczęsliwa kobita że szok, no pozadroscić Ci moge tylko, a sukienka extra.

Dziewczynki, ja jadę do taty, do zobaczenia w poniedziałek:-):-):-)

Haha wiem wiem, to był żarcik :-p Ale fajnie macie, Pysia Ty też. Strasznie lubię chodzić w takie miejsca, a marzy mi się wypadzik do jakiejś fajnej filharmonii...
nie wiecie, ale śpiewałam parę lat w chórze, który zbierał złoto we Francji dość długo i najlepiej mi się wycisza przy takiej muzyce :zawstydzona/y:
łała rewelacja:szok: nie wiedziałyśmy że taką utalentowaną lutóweczkę mamy na składzie:-):-):-) ja kiedyś grałam na pianinie ale teraz to już tylko na nerwach:-p

łała rewelacja:szok: nie wiedziałyśmy że taką utalentowaną lutóweczkę mamy na składzie:-):-):-) ja kiedyś grałam na pianinie ale teraz to już tylko na nerwach:-p

Podejrzewam, że po paru latach krzyków na karaoke na rynku i palenia cygarów głos się już trochę zajechał... :-p:-p:-D
A najlepsze jest to, że jak się poznałam z Andrzejem okazało się, że on między czasie śpiewał 10 lat w męskim hehehe mój szwagier się śmieje czy on był w tych molestowanych "słowikach" :-D

A tak na prawdę to marzy mi się na ślubie w kościele chociaż parę tych mężczyzn żeby zaśpiewali i chcemy coś ruszyć w tym kierunku...
dla chętnych wrzucam mp3 jednego utworu :-p
6 018.mp3

reklama
A mnie zgaga męczy:-( Ratunku!!! Już mam dość!
chyba tylko Reni ostatnio próbowałam domowych sposobów ale na ***** się zdały:-(
Podejrzewam, że po paru latach krzyków na karaoke na rynku i palenia cygarów głos się już trochę zajechał... :-p:-p:-D
A najlepsze jest to, że jak się poznałam z Andrzejem okazało się, że on między czasie śpiewał 10 lat w męskim hehehe mój szwagier się śmieje czy on był w tych molestowanych "słowikach" :-D

A tak na prawdę to marzy mi się na ślubie w kościele chociaż parę tych mężczyzn żeby zaśpiewali i chcemy coś ruszyć w tym kierunku...
dla chętnych wrzucam mp3 jednego utworu :-p
6 018.mp3
No no ale zdolna mamusia i Tatuś:-) Synuś już wiadomo jaki talent będzie miał;-):-) Za pare lat usłyszymy o śpiewającej rodzince;-):blink:

Do góry