oj bolało... ale niestety antybiotyku nia mogłam dostać, bo karmię a coś trzeba było robić...jak to nie ma:-( o rany to się wycierpiałaś strasznie.Przykro mi. :-
-
-(

zębowa wróżka zabrała![]()

a w samian synowi przyniosła dwa nowe;-)dałam radę tylko na apapie. to moje pierwsze takie przeżycie i nawet pierwsze znieczulenie u dentystyAnius starsznie współczuję. Wyrywano mi trzy ósemki i wiem co to za ból jak schodzi znieczulenie i potem jak nie mozna brać w moim przypadku ketonalu forte. Jeju naprawdę współczuję!!! Ja też bym chyba dała butle przez jeden dzień bo bez przeciwbolowego nie da rady,a apap to o kant... można potłuc![]()
a mówie wam, jaka dieta cud normalnie takie wyrwanie;-) cały zeszły tydzień prawie nie jadłam, bo najpierw od soboty wymioty i biegunka a jak mi przeszło to w środę ząb zaczął boleć... doskonale pasuje tu "jak nie urok to s***";-) i dzisiaj tak z ciekawości biorę spodnie które nosiłąm przed ciążą i grzecznie czekały na lepsze czasy i są za luźne

a co do pryszczy to ja też nigdy nie miałam
i ogólnie cera bezproblemowa
a malować się nie umiem, zawsze tylko oczy trochę, żeby jakoś wyglądać;-)
więc wychodzę.
] jeden puder, kupiłam sobie w avonie ten kulkowy.Jest świetny i polecam pudry kulkowe.Tzw. fluidów nigdy nie musiałam uzywać, no i szczeze powiem że z takim kitem na twarzy czułam się dosć kiepsk
. Ta moja kosmetyczka jest moja dobra kolezanką tu, dziewczyna ma swój salon kosmetyczny, ale zajmuje sie tylko oczyszczaniem ciała, buzi itd.W polandi tez miała pare lat swój gabinet no i wykładała w szkole kosmetologie, naprawde zna sie na zeczy.Tak więc mam szczęście że mój buziolek jest taki ładny