reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

dziewczynki mam liste osob z dostępem do forum zamkniętego...
publikuję ją za pozwoleniem naszej moderatorki gdyż ta zajęta jest nadrabianiem :-D:-D:-D

tak więc

*AgA*
aga_k_m
aneteczka
ankzoc
barmanka79
Confi
jola466
K.M
kasia1208
m&m's
m@dz1@
malinka009
mamamatysia
mamstud
martalis
marychna21
Marzena80
monika1977
moniqsan
Nina27
Slonkoonline
tikanis
Tsarina

te osoby mają dostęp
no i mogą się już przenosić :-p

m&m's przepiękna sukienka :sorry::sorry::sorry:
jak mogłas pomyślec ze nam się nie spodoba???? Wariatka :-D

reklama
Kamil w tamtą środe jak byliśmy na szczepieniu ważył 6950 a u mnie na wadze 7400 :-)także mniej więcej tak jak wasze kruszynki

czesc:)

suknia piekna, obraczki tez.
znowu nie moge wiecej z Wami popisac :-(. Bylam dzis ciagle w drodze, z szymonkiem byla moja mama. Moj M. teraz wrocil z pracy, to ide z nim troche pobyc;-), bo tez sie nie widzielismy caly dzien.

No to sie teraz przeniesiecie na watek zamkniety i nie bedziecie tu juz zagladac:-:)-:)-:)-(.

Wszystkiego najlepszego dla PÓŁROCZNIACZKÓW:happy2:

Jutro jade z Szymonkiem do lekarza i szczepienia, bo jutro tez kończy 6. miesiąc:blink::blink:

Mamamatysia, świetny pomysl na nasze marudniki;-).

Maly sie obudzil, musze juz konczyc,
dobrej nocki kochane

reklama
Do góry