reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
No ale jak nawet dzidzia jest malutka to tyle sie dziej.
Rano sie budzi to ja przebierzesz i moze bc w pizamce. Potem moze sie ochlodzic w domku (roznie z ogrzewaniem) albo sie zrobi goraco to sie decydujemy ubrac ciensze lub grubsze ubranko. Potem lecimy do sklepu wiec znow ubieranie i dopasowywanie tych bodziakow do sweterka i spodenek (bo przeciez beda nam do wozka zagladali) . Wracamy i znow rozbieramy . W samym body za zimno wiec jakies spiochy zakladamy co by malenstwu bylo wygodnie. Popoludniu ma wpasc kolezanka wiec szybko jakiegos ladnego pajacyka - i tak dzien za dniem nawet bez brudzenia sie:-)
Też prawda ale ja tak myślę o normalnym dniu...nie wiem jak to dobrze napisać....budziłam się to wiedziałam czy małej nie będzie za zimno w tym w czym spała:-) wiadomo że jak mieli być goście to sę dziecko stroiło;-) a jak za zimno to ubierało się coś cieplejszego:-)
Ale ogólnie to nie przebierałam po spaniu:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Cerie maz sie popisal nie ma co !! szacun !!!
a co do tych toreb do szpitala ... ja zamierzam zabrac do szpitala tylko torbe dla siebie plus paczke husteczek do pupy i paczke pampkow 1
i druga torba z rzeczami na wyjscie bedzie czekala w domu razem z nosidelkiem i paroma pierdolkami /spiworek, kombinezon/
motyw z torba i walizka mnie rozbroil
no ale jak trzeba zabrac rzeczy dla dziecka to inna kwestia !!
a co do tych toreb do szpitala ... ja zamierzam zabrac do szpitala tylko torbe dla siebie plus paczke husteczek do pupy i paczke pampkow 1
motyw z torba i walizka mnie rozbroil
luuuzna
Mama Alanka
Chyba się przepakuję do torby...jakoś z walizką będę się czuła jakbym wyjeżdzała na wakacje...spakuję mnie i dzidzię razem, a w razie czego dowiezie ktoś resztę pierdółek...
Pampersy 1? Ja mam dwójki i trójki...a jak dzidiza urodzi się większa? kuzynka mojego T nie używała w ogóle tych maleńkich pieluch..o zerówkach nie wspomnę
Pampersy 1? Ja mam dwójki i trójki...a jak dzidiza urodzi się większa? kuzynka mojego T nie używała w ogóle tych maleńkich pieluch..o zerówkach nie wspomnę

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Chyba się przepakuję do torby...jakoś z walizką będę się czuła jakbym wyjeżdzała na wakacje...spakuję mnie i dzidzię razem, a w razie czego dowiezie ktoś resztę pierdółek...
Pampersy 1? Ja mam dwójki i trójki...a jak dzidiza urodzi się większa? kuzynka mojego T nie używała w ogóle tych maleńkich pieluch..o zerówkach nie wspomnę![]()
moj gin twierdzi ze moja Agatka duza nie bedzie ... obstawia na te 3100 to na poczatek pampki 1 beda ok ... ale do domu kupie 2
ja cos czuje ze wlasnie pampersy to bede kupowac jako ostatnie !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Kurczę trzeba 1 kupić, bo będzie źle...a jeszcze gorzej jak będą za małe
u mnie w szpitalu prawdopodobnie zostawia sie pampersy dlatego kupie pake 1 a jak nie zuzyje to zostawie w szpitalu
G
Georgina
Gość
Hehe, śmieszny opis tej trzeciej kategorii. Chyba też będę do niej należałaNo a maluchy do tego skacza z rak do rak , potem pelzaja po podlogach i czyszcza wszystkie katy z kurzu a jeszcze potem same jedza rozne chrupki i lapki pchaja do wszystkiego - ciuszki wygladaja masakrycznie
Sa wtedy 3 rodzaje mam.
1) nie daja sie dziecku pobrudzic - dziecko az sie blyszczy i siedzi sztywno jak laleczka
2) uwazaja ,ze brudne dziecko to zdrowe dziecko - dzieci to tacy mali partyzanci - wiecznie umazanie i maja cale mdzienne menu na sobie
3) Do tych chyba ja naleze - niech sie dziecko pobrudzie podczas tej nauki samodzielnosci ale ja zaraz przebiore bo jakos mi tak malo estetycznie sie wydaje z makaronem pod szyja i czekolada za uchem. Z tym ,ze te mamy musza miec spory zapas ciuszkow
![]()

reklama