reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
No własnie Marta tez dostaje od tatusia zabawki typowo chłopięce-takie zeby tatus miał powód by pobawic się z córką;-)

Super ta straż:shocked2::tak: Chyba przy najbliższej okazji się temu przyjrzę, bo Victor jeszcze nie ma żadnego wozu strażackiego, a już od dawna mu się marzy;-)

Widzę, że tatusiowie dbają o rozwój swoich córek pod każdym względem;-) Dziewczynki będą wszechstronne:-D
Najbardziej to się uśmiałam z tych dźwigów Matylda:szok::-D Gosia od małego będzie miała predyspozycje to wykonywania zawodu jak jej rodzice;-)

Mój mąż za to nie ma problemu co wybierać synom, bo wie, w co mogą się lubić wszyscy razem bawić. Nie może się doczekać tylko czasu, kiedy będą kolekcjonować Lego Technics:-p

Gosiu śliczny ten zestawik:sorry2:

Madzix Martusia to puzzlomaniaczka i duplomaniaczka jak widać:-)

Rosmerta szkoda, że nie doszedł ten zestaw Playmobil, ale Hubek i tak napewno dostał na imieniny dużo fajnych prezentów, chociażby osiołka do skakania:tak:

to teraz juz wiemy, dlaczego sie mówi, że facet powinien spłodzic syna;-):-D żeby mógł sobie nakupowac zabawek i sie pobawić:-D:-D;-)

Ale sie usmialam.:-D:-D Co racja to racja.

Matylda, u nas jesli jest zabawa z klockami Lego to takze P. i Milenka buduja dzwigi:tak::-) Przypadek?? I jak P. jest w pracy, a Milena chce skladac klocki to wkurza sie ze ja nie umiem budowac dzwigow.I pokazuje mi jak tatus buduje.

A apropo zabawek ''tatusiowych'', to P. przymierza sie do kupienia calej kolejki Thomas.Takiej sterowanej, z tunelami, mostami itp. I ciekawe kto bedzie szczesliwszy - corka czy tatus?

Najbardziej to się uśmiałam z tych dźwigów Matylda:szok::-D Gosia od małego będzie miała predyspozycje to wykonywania zawodu jak jej rodzice;-)

:tak::tak::tak:
Z takimi genami nie wygra:-):-p
Rośnie nam mała specjalista, jak jedziemy autem i mijamy jakąś budowę na której stoi dźwig mówię "Małgosiu popatrz tam stoi dźwig" a ona na to "Mamo to nie dźwig to "żuraw wieżowy":-p
Ładnie tatuś wyćwiczył dziecko:-D

Matylda, u nas jesli jest zabawa z klockami Lego to takze P. i Milenka buduja dzwigi:tak::-) Przypadek??

:-D:-D:-D:-D
Chyba "ten typ tak ma":tak::-)

A apropo zabawek ''tatusiowych'', to P. przymierza sie do kupienia calej kolejki Thomas.Takiej sterowanej, z tunelami, mostami itp. I ciekawe kto bedzie szczesliwszy - corka czy tatus?

Zakładam, że najpierw tatuś:-p
T. też się przymierza od kilku miesięcy do tej kolejki. Nie całej, na razie tylko parowozownia, albo zestaw z dźwigiem portowym:-p, bo chce zobaczyć czy Małgosi się spodoba:tak: I jeszcze jakieś miejsce w domu by się przydało..:sorry2:
MARKOWA KOLEJKA THOMAS TOMEK - MEGA ZESTAW LC76469 (807717284) - Aukcje internetowe Allegro
TIDMOUTH Tomek Thomas ZAJEZDNIA kolejka z PILOTEM (808340905) - Aukcje internetowe Allegro

Jacy Ci nasi mężowie do siebie podobni;-):-D

całe szczęście że Szymek nie lubi pociągu Tomek uffff-no ale za to u nas którem jest Zig Zak i wszystkie autka, teksty -no na maxa mega fan i wszelkie zwierzęta.
dziś przyszły już autka z Mega Bloksu- jak to Szymek na nie mówi- te złe skrzydełko i didzej.
a dzis zamówiłam mu takie klocki: AT Klocki WODNY ŚWIAT 94 el. super HIT!!! WOMA (793825101) - Aukcje internetowe Allegro pomału zbieramy fanty pod choinkę.
te mi się się podoba i można łączyć te klocki z klockami Duplo KLOCKI SMILY PLAY SKRZYNIA FARMA Z DZWIEKAMI 0870 (804650177) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Na Duplo to mnie nie stac:no:.Tym bardziej,ze troche tych prezentow musze kupic:sorry:.
Anitka strasznie mi sie podobaja te zestawy:tak:.Konrad byłby w niebowziety:tak::-).

Do góry