reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

domiska ten watek to ma swoje wzloty i upadki aktywnosci, albo 30 stron nadrukowane przez dzien albo zero przez miesiac :-)
A wpadaj prosze na kawke, wpadaj haha, przywieziesz mi kolczatke :-p

reklama
hehe ano :D zaraz wybieram sie na poczte to ci ja wysle:p ale kiedys moze zawitam.. tylko gdzie w koncu by bylo najlepiej zawitac?

mowie wam musimy zrobic gdzies tam kiedys duze spotkanie forumowe :D i podojezdzamy podolatujemy :d tylko musimy wybrac jedno z miast :)

aj ja zaraz lece sie szykowac i do banku smigam i na poczte i popracowac chwilke a ze dzis sobota to wiecie jak wszystko szybko zamykaja wiec trzeba sie sprezac :D

a nie mamy wiecej dziewczyn w okolicy NY? tylko pytam bo widzialam ze NY sie przewijal kilka razy..

dla mnie wtedy bedzie wsjo rawno bo i tak trzeba bedzie leeeeciec :D

pewnie ze tak, fakt ze pomysl dobry i trzeba go koniecznie skoordynowac zeby wszystkim pasowalo, moze byc naprawde fajne spotkanko.

reklama
aga_wozniak ty nas cos tu ostatnio zaniedbujesz kochana :D co to za obijanie sie hihi :) powiedz jak tam malutka? i co tam u Was slychac?no i co to za "nie mam psa i nie chce" :p prosze nam tu przeciwko psiakom nie wystepowac hehe ;) macie za to jakies inne zwierzatko czy cos?

Ja Was nie zaniedbuje... :-) Po prostu za pozno tutaj wpadacie na ploty... ;-) Ja juz wtedy grzecznie spie... :tak::-p

U nas zadnych nowinek... :-p Same old, same old... ;-):-D

Jesli chodzi o zweirzatka to nie mamy zadnego... i nie mam nic przeciwko psiakom... :-) Myslelismy o kotku, bo ja uwielbiam koty... :tak::tak: ale doszlismy do wniosku, ze nie mozemy sobie na niego pozwolic... czesto jezdzimy do NYC i nie mialby sie kto nim wtedy zajac... :-(

mowie wam musimy zrobic gdzies tam kiedys duze spotkanie forumowe :D i podojezdzamy podolatujemy :d tylko musimy wybrac jedno z miast :)

Swietny pomysl!! :tak: Ja oczywiscie proponuje NYC... ;-):rofl:

My zmykamy na podworko poszalec bo fajna pogoda...:tak: sloneczko swieci... :tak::-)
Milego dnia!! :happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry